Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özgür Özel açıkladı… Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, gelecek seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olmayacağını duyurdu. Medyascope kanalında katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Özel, siyasi hedeflerini ve stratejilerini paylaştı.

KAYBETTİRECEK ADAYLIK YAPMAYACAĞIM

2028’de yapılması planlanan seçimlere ilişkin konuşan Özel, “Kazanma ihtimali olan bir seçimde kaybettirecek hamlelerde bulunmam. Adaylığımı dayatmak, en doğru ismin seçilmesine engel olmak anlamına gelir,” şeklinde ifade etti.

PARTİ STRATEJİSİNE VURGU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile koalisyon yapma iddialarına da değinen Özel, “MHP gibi bir yaklaşım sergileyeceğim düşüncesi doğru değil. Önceliğim partimi iktidara taşımaktır. Bu süreçte seçmenin hislerine dikkat etmem gerekiyor,” diye konuştu.

ADAY DEĞİLİM

Özel, açıklamalarında, “Gelecekteki seçimde cumhurbaşkanı adayı değilim. Seçmen, Erdoğan karşısında ayağa kalktığında bana kızıp oy vermeyecek bir duruma gelmeyecek. AK Parti’ye daha önce oy vermiş seçmen, şimdi sesimi duymaya açık,” dedi. Ayrıca, “Her türlü bedeli ödemeye hazırım; gerekirse kendimi feda edeceğim, ama partime bu seçimi kazandıracağım,” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti İzmit Belediye Meclis
Sıradaki Haber Önder Karakaş’tan Hürriyet’e: Yalanları ifşa etmekten yorulduk