Özgür Özel Kent Lokantası'nı açtı: ‘Fatma Hanım’a benden 5 pekiyi’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki Kent Lokantası açılışında konuştu. Özel konuşmasında, “İzmit’te belediyeciliğin dört dörtlük yapıldığına şüphem yok. Fatma Kaplan'a benden 5 pekiyi 1 aferin” dedi.

Özgür Özel Kent Lokantası'nı açtı: ‘Fatma Hanım’a benden 5 pekiyi’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bugün bir dizi ziyaret için ilimize geldi. İzmit Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta hizmete açtığı kent lokantası bugün Özgür Özel’in katılımıyla resmi olarak açıldı. Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki açılışa çok sayıda vatandaş katıldı.

SARI KATILAMADI

Kent Lokantası açılış programına CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilçe başkanları ve parti yöneticileri katıldı. İl Başkanı Bülent Sarı viral enfeksiyon hastalığı sebebiyle programa katılamadı.

“ŞÜPHESİ OLAN 31 MART’A BAKSIN”

Açılışta konuşan Genel Başkan Özel, “İzmit Belediyesi'nin standart belediyeciliği dört dörtlük yaptığına şüphem yok. Şüphe varsa 31 Mart’a bakılsın. Fatma Kaplan'a benden 5 pekiyi 1 aferin. CHP belediyeler sırf kanunla verilmiş işleri yapmakla hükümlü değiller. iktidarın kötü yönetiminin yarattığı sonuçları ortadan kaldırmaya çalışıyor.

“GURURUNU YAŞIYORUZ”

Yoksullaşan halkın sosyal belediyecilik uygulamalarını her geçen gün hayata geçiriyoruz. Kent lokantaları ilk başta Ekrem İmamoğlu'nun projeleri olarak başladı. Bugün ise İzmit'te 2. Kent Lokantası'nı açmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar Trabzon'dan Erzurum'a Kilis'ten Bursa'ya tamı tamına 45 Kent Lokantası hizmete girdi.

“BEN KENDİLERİNDEN RAZIYIM”

Gıda mühendisi denetimde bir diyetisyenin gözetimde en iyi malzemelerle bugün burada 40 TL'ye satılıyorsa ben kendilerinden razıyım tebrik ediyorum. Bir yerde iyi bir iş varsa bunu biz tüm Türkiye'ye yayıyoruz” dedi.

“KANDIRA’NIN YEŞİLİNE DOKUNAMAYACAKLAR”

Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra'ya yapmayı planladığı çöp tesisi hakkında da konuşan Özel, “ İzmit’in çöpünü Kandıra'ya götürmek, Kandıra'nın yeşilini ortadan kaldırmak istiyorlar. Kandıranın yeşiline dokunamayacaklar. Bugün Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Kandıra'yı dinlemiyor, Kandıra'ya zulmediyor. Biz Kandıra'nın arkasındayız. Kandıralılar direnmeye devam ederse, tarımıyla turizmiyle Kandıra'ya sahip çıkarlarsa bizler yanınızdayız. Emekçiler alın terlerinin karşılığını alamıyor. Kocaeli bir emek kenti. Hazırlıkları yaptık. 81 ilde yola çıkıyoruz. 6 ay içinden çevreden iç işlerine bu ülkeyi nasıl kalkındıracağız nasıl çoğaltıp çok olanı da adilce paylaşacağız bütün dünyaya yayacağız” sözlerine yer verdi.

Kaynak: Cansu Kızılkaya