Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek

Kurultay öncesi CHP Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Adayı Özgür Özel, “Hep birlikte örgütü ayağa kaldıracağız. CHP değişecek ardından iktidar değişecek. Ben size güneşli günler vaad ediyorum” dedi

Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek

Kasım ayı başlarında yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı öncesi genel başkan adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Genel Başkan Adayı Manisa Milletvekili Özgür Özel bugün Kocaeli İl Örgütünü ziyaret etti. Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İlçe Başkanları TBMM eski Grup Başkan Vekili Haydar Akar, İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay, eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, İl Yöneticileri, İlçe Yöneticileri ve partililer katıldı.

Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek - Resim : 1

“KİM ÇIKARSA ÇIKSIN GENEL BAŞKANIMIZ OLACAK”

Genel Başkan Adayı Özgür Özel il binası önünde partililere seslendi. Özel’in konuşması öncesi İl Başkanı Bülent Sarı, partililere seslendi. Sayın Genel Başkan Adayım diyerek konuşmasına başlayan Sarı, “4-5 Kasım CHP’nin büyük şöleni olacak. Bu şölen Cumhuriyet Halk Partisinin olacaktır. Buradan kim çıkarsa çıksın genel başkanımız olacak Cumhuriyet Halk Partisi kazanacaktır. Bizim kurultaydan sonra en büyük hedefimiz Kocaeli Büyükşehiri almaktır. Biz Kocaeli il ve ilçe örgütleri olarak tüm gücümüzü Büyükşehir ve İlçe Belediyelerini almak için çalışacağız. 100’üncü yılımızı en içtenlikle kutluyorum. Grup başkanıma da başarılar diliyorum” dedi.

Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek - Resim : 2

KYK FACİASI

Daha sonra kürsüye Genel Başkan Adayı Özgür Özel çıktı. Konuşmasına İl Örgütüne ve Kocaeli Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı’ya teşekkür ederek Başlayan Genel Başkan Adayı Özgür Özel, “İl Başkanımızı il yöneticilerini aldıkları sorumluluk dolayı tebrik ediyorum. Yönetim kurulu üyelerimizin bundan sonra yapacağı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Bugün program Kocaeli’de tamamlanacak. Çok sevdiğim insanlar, çok sıcak bir örgüt. Televizyonları açtığımızda büyük bir acıya tanıklık ettik. Aydın’da KYK yurdunda bir kız evladımız asansöre bindi ancak arızadan dolayı hayatını kaybetti. Valilik öğrencileri suçladı. Bunun üzerinden Adnan Menderes Üniversitesindeki öğrencilerin tepkilerini yüreklerimizde hissediyoruz. Katil üniversite öğrencileri için barınma sorunu çözmek yerine cemaatlere, tarikatlara muhtaç olsun diye TOKİ’ye yurt yaptırmayan zihniyete yazıklar olsun. Biz bu anlamsız ölümlere, kadın cinayetlerine, tüm canlıların tüm çektiklerine sokaktan korkmadan, eylemden korkmadan sesimizi yükseltmeliyiz.

Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek - Resim : 3

“DEĞİŞİM CHP’Yİ HALKIN UMUDU YAPMAK İÇİNDİR”

Asgari ücretin altında sürünen emekliler var. Birileri servetlerine servet katıyor. Ekonomik kriz emekçileri tehdit ediyor. Sol, sosyal demokrat bir duruşa ve partiye ihtiyaç var. Genç inanmış bir CHP’ye ihtiyaç var. Değişim CHP’yi halkın umudu yapmak içindir. Kötü söz kullanmıyoruz. ELeştirilerimizi kavgaya çekmiyoruz. Artık bu partinin kaybetmeye tahammülü yoktur. Artık bu partinin muhalefete tahammülü yoktur. Kocaeli’yi sosyal belediyecilik ile tanıştıran CHP’nin kocaeli Büyükşehir Belediyesini ve İlçe Belediyelerini almasına ihtiyacı vardır. Bundan sonra hep birlikte yürüyeceğiz.

Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek - Resim : 4

“KENDİNİZİ GÖRECEKSİNİZ”

Bizim örgütümüz çok çalışan bir örgüttür. Sokakta ve Meydanda da bu örgütün öz gücüne inanacağız. Sizlerle birlikte çalışacağız. Sizinle birlikte çalışan bir genel başkan, kadrolarına güç veren bir genel başkan vaad ediyorum. Parti meclislerinde yeni kadrolar vaad ediyorum. Partiye baktığınızda kendisi göreceksiniz. kocaeli örgütünün iradesini göreceksiniz. Sağ iktidarlar ile büyütmenin sonuç getirmediğini gördük. Bundan sonra sağdan gelenlerin söylediklerini uygulanacağı değil Kocaeli Örgütünün dediklerini uygulayacağı bir parti vaad ediyorum.

Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek - Resim : 5

“GENÇLERLE BİRLİKTE OLACAĞIZ”

O partinin gerçek evlatları çalışacaklar. Örgüte sahip çıkacağız. Hep birlikte örgütü ayağa kaldıracağız. CHP değişecek ardından iktidar değişecek. Bugüne kadar görevimi nasıl yaptığımı genç arkadaşlarım gördüler. Mecliste görevimi yaptım. Bu partinin yüzünü bir gün bile eğmedim 1 santim bile eğilmedim. Dik duracağız, gençlerle birlikte olacağız, örgütümüz ile birlikte olacağız ve söz veriyoruz ki iktidar olacağız. Ben size güneşli günler vaad ediyorum. Ben sizleri Atatürk'ün partisini muhalefetten kurtarmayı vaad ediyorum” dedi.

Özgür Özel Kocaeli’de! CHP değişecek iktidar değişecek - Resim : 6