Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu kapıştı, telefonu yüzüne kapattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aday belirleme sürecinde tartıştığı iddia edildi.

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu kapıştı, telefonu yüzüne kapattı!

CHP’nin kasım ayında gerçekleşen tarihi kurultayı sonrası partide 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu devri sona ermişti. Kurultayda Özgür Özel ezici bir çoğunlukla genel başkanlığa seçilmişti.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Türkiye 31 Mart tarihinde gerçekleşecek seçimlere doğru ilerlerken siyasi partiler hazırlıklarını sürdürüyor. CHP’nin bugün adaylarını açıklaması bekleniyordu. Ancak aday belirleme sürecinde Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun tartıştığı iddia edildi.

TOPLANTIYA TELEFONLA BAĞLANDI

İddialara göre İmamoğlu, toplantıya telefona bağlanarak İstanbul için verdiği listenin eksiksiz PM’den geçmesini istedi. Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkan Adayı olarak Gül Çiftçi’nin ilan edilmesini, İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Buğra Gökçe’nin açıklanmasını istedi.

İMAMOĞLU İSTEKLERİNİ SIRALADI

İmamoğlu ayrıca Çeşme’de istediği ismin aday gösterilmesini, Bodrum’da mevcut belediye başkanı Ahmet Aras’ın göreve devam etmesini istediği, İstanbul'da Mahir Polat'ı Fatih'ten, Tarık Balyalı'yı ise Pendik’ten aday yapan İmamoğlu Murat Ongun'u ise Beşiktaş'tan aday yapmak için bastırdığı iddia edildi.

TELEFONU YÜZÜNE KAPATTI

Ekrem İmamoğlu’nun bu isteklerine karşı Özgür Özel’in ise "Gel o zaman buraya sen otur. Ben bugün Parti Meclisi'nde kimseyi açıklamıyorum" dediği ve telefonu suratına kapattığı iddialar arasında.