Özgür Özel’i eleştirdi CHP’den istifa etti!

Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin CHP’den istifa etti. Şahin istifasını şu sözlerle duyurdu: “Sn. Özgür Özel. Sen isteyince mi ‘Biz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ diyeceğiz" dedi.

Özgür Özel’i eleştirdi CHP’den istifa etti!

Yerel seçimlerde CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı, 2019 CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nden üye oldu. Şahin, günlük günlerde parti kurma hazırlığında olan ve ilimizi ziyaret eden Yavuz Ağıralioğlu'nun birleşmesine katılmıştı.

“ÖZGÜR ÖZEL'İ KINIYORUM”

Turan Şahin yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirerek şu sözlere yer verdi: "Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu bir programa katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Özgür Özel'in miting alanında bir Cumhuriyet Halk Partili vatandaşın partili yurttaşının 'Mustafa' 'Kemal'in askerleriyiz' diye slogan atmasına sözlerine sinirlenerek tepki gösterdi o vatandaşın da o alandan atılmasını isteyen başka bir yerde bağırarak tepki gösteren Özgür Özel'in bu şekilde esefle kınıyor ve ona hatırlatıyorum.

“AYNI YOLDA YÜRÜYEMEM”

Bu ülkenin kurucusunun ve Cumhuriyet Halk Partisinin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz sözlerinden rahatsız olan bir Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ile aynı yolda ve aynı safta yürüyebileceğini düşünüyor. Ama bu süre boyunca çeyrek asırdır gönül rahatlığıyla çalışıyor ve canla başlıyor mücadele ediyordu Cumhuriyet Halk Partisinin kullanıldığın istifade ettikleri kamuoyuna duyurulur Saygılarımla."

Özgür Özel’i eleştirdi CHP’den istifa etti! - Resim : 1

Kaynak: Cansu Kızılkaya