Özgür Yılmaz: Yarın da burada olacağım

CHP’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 5 yıl sonraya işaret etti.

Özgür Yılmaz: Yarın da burada olacağım

Türkiye dün yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Büyük heyecanın yaşandığı yerel seçimlerde CHP ülke genelinde ciddi başarı elde etti. CHP Kocaeli’de ise Derince, İzmit ve Karamürsel’i kazandı.

GÖLCÜK’TE SEZER KAZANDI

Seçim sonucunun en çok merak edildiği ilçeler arasında olan Gölcük’te ise seçimin kazananı AK Partili mevcut başkan Ali Yıldırım Sezer oldu. Oyların yüzde 44.46’sını alan Sezer’i CHP’li Özgür Yılmaz takip etti. Yılmaz ise oylatın yüzde 33.50’sini aldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

CHP’li Özgür Yılmaz sosyal medyadan yaptığı açıklamada kendisine destek verenlere teşekkür ederken 5 yıl sonra için mesaj verdi. Yılmaz paylaşımında “Dün de buradaydım, bugünde buradayım ve elbette yarın da” dedi.

“HEM MUTLU HEM ÜZGÜNÜM”

İşte Yılmaz’ın paylaşımı: “Değerli Gölcüklüler… Bugün hem mutlu hem üzgünüm. Ülkemiz genelinde yaşanan değişim bizi sevindirirken, Gölcük’te bunun istediğimiz ölçüde gerçekleşmemiş olması ise üzüyor.

“DEVAM EDİYORUZ”

Bugün biz havlu atmıyor, alandan ayrılmıyoruz. Biz bugün sadece 60 günlük terimizi siliyor ve hayalimiz Gölcük için sizlerden aldığımız güç ve destek ile bugüne kadar olduğumuzdan daha da güçlü ve inançlı olarak; çalışmaya, üretmeye, paylaşmaya, yolumuza devam ediyoruz.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Bu süreçte gönülden inanan, güvenen, destek veren; Gölcük’te değişimin kapısını aralayan siz değerli kardeşlerime, abilerime, ablalarıma, büyüklerime; gece gündüz demeden bir çok alandan fedakarlık yaparak yolumuza eşlik eden partimizin tüm üyelerine, gençlerimize, kadınlarımıza, dostlarıma ve elbette varlığımın hayatımın kaynağı kıymetli aileme teşekkür ediyorum.

“BURADA OLACAĞIM”

Ben kardeşiniz Özgür diyorum ki: Dün de buradaydım, bugünde buradayım ve elbette yarın da, Ömrüm yettiğince burada Gölcük’te olacağım. Saygılarımla.”

Kaynak: HABER MERKEZİ