Özgürlüğü kısa sürdü! Çıktıktan bir gün sonra cezaevine girdi

Bursa'da cezaevinden çıktıktan sadece bir gün sonra, sevgilisine hediye vermek amacıyla çanta çalan ve yakalanan hırsız, yeniden cezaevine gönderildi.

Özgürlüğü kısa sürdü! Çıktıktan bir gün sonra cezaevine girdi

Olay, Nilüfer ilçesinin Fethiye Mahallesi'nde gerçekleşti. Evde tek başına yaşayan R.A., sabah uyandığında çantasının, cüzdanının ve telefonunun yerinde olmadığını fark etti. Ayrıca, camlardan birinin açık olduğunu gören R.A., durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, şüphelinin 35 suç kaydı bulunan ve dört ay önce aynı mahallede bir hırsızlık suçundan cezaevine girip tahliye olan Ö.G. (31) olduğu belirlendi.

SEVGİLİSİNE HEDİYE VERMEK İÇİN ÇALMIŞ

Polis, Ö.G.'nin Akpınar Mahallesi'ndeki sevgilisinin evinde olduğunu tespit etti ve burada bir operasyon düzenleyerek hırsızı yakaladı. Ö.G.'nin çaldığı çantayı sevgilisine hediye olarak verdiği öğrenildi. Çalınan diğer eşyalar, toplamda 25 bin TL değerinde olup, polis tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

ÖZGÜRLÜĞÜ BİR GÜN SÜRDÜ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Ö.G., mahkemeye çıkarıldı ve yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir gün süren özgürlüğü, çaldığı çanta ve diğer eşyalar nedeniyle kısa sürdü ve hırsızlık suçundan cezaevine geri döndü.

Kaynak: İHA