Özlü Partililere seslendi! Yeni dönem kendini eylülde hissettirecek

AK Parti Başiskele Danışma Meclisi toplantısında konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü belediye yeni dönem için yaptıkları hazırların eylül ayından itibaren kendini hissettireceğini ifade etti.

Özlü Partililere seslendi! Yeni dönem kendini eylülde hissettirecek

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Başiskele ilçesinde yapıldı. AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı 66. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Karşıyaka Kültür Merkezinde yapıldı. Başiskele İlçe Mustafa Koral’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz, İl eski Başkanları Mehmet Ellibeş ve Mahmut Civelek, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“RABBİM DAVAMIZI AYDIN ETSİN”

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa Koral gerçekleştirdi. Koral teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada, “Kuruluşundan bu yana teşkilatımız gayret gösteren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim. Allah’ın izni ile Başiskele’de bu bayrağı indirmeyeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu ülkede onlarca insana ensarlık yapıyoruz. Bu imanın bir örneği. Biz 15 Temmuz’u, Srebrenitsa’yı, Gazze’yi unutmayacağız. Rabbim davamızı aydın etsin” ifadelerini kullandı. Daha sonra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurgul Özkaradeniz ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar partililere seslendi.

“BİR ARAYIP AĞLAMADIĞIMIZ KALDI”

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ise yaptığı konuşmada, “Seçim süreci beraber zor bir süreçti. Beraber geçirdik.Hep birlikte zor ama güzel bir sonuç aldık. Bizim sınavımız ülkenin içinde bulunduğu koşullar kadar, herkesin bizim mahalleden bir şeyler koparmaya çalıştığı, daha önce beraber olduğumuz dostlarımızla geçirdik. Hep birlikte sabırla 31 Mart’ı getirdik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yönetmek nasip işi. Geçmiş 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da sizlerin başını öne eğecek şeyler yapmayacağız. Yaptığımız ve yapacağımız projeleri sizler biliyorsunuz. Hep birlikte güzel işler yaptınız. İl Başkanımız eski ilçe başkanımız Buraların sorunlarını biliyor. Arayıp bir ağlamadığımız kaldı Şahin Abiye kahrımızı çekti.

“ALGIYI YÖNETEMİYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanımız sorunlarını görünce kardeşim rahat ol dedi. Her zaman arkamızda olduğunu hissettirdi. Yeni döneme kendimizi daha iyi hazırlamak için ciddi bir çalışma yapıyoruz. Bunun farkını Eylül ayından itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Bir sıkıntı olursa, suçlu ve sorumlusu bizleriz. Dün bizimle yürümüş olabilir, zamanla tercihlerini değiştirmiş AK Partili kardeşlerimiz olabilir. Onları geçmişte olduğu gibi bağrımıza basacağız. Sorumluluk bizde. Sorumluluğun gereğini yapacağız. Hepimize işler düşüyor. Biz yapılması gereken işi yapıyoruz, insana önem veriyoruz. Parayı da kazanıyoruz. Bir konuda sıkıntı var algıyı yönetemiyoruz. Birbirimize daha çok sahip çıkmalıyız. Gerçek belediyeciliği tekrar bu millete anlatmak için yollara düşmeliyiz” dedi.

Özlü Partililere seslendi! Yeni dönem kendini eylülde hissettirecek - Resim : 1

Özlü Partililere seslendi! Yeni dönem kendini eylülde hissettirecek - Resim : 2

Özlü Partililere seslendi! Yeni dönem kendini eylülde hissettirecek - Resim : 3

Kaynak: Serhat Güneş