Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Paramount Pictures Sonic the Hedgehog 3’ün resmi fragmanını ve posterini yayınladı…

Sonic the Hedgehog 3, 20 Aralık 2024’te sinemalarda gösterime girecek. Resmi fragmanını ve posteri yayınlandı

Sonic the Hedgehog 3,

Paramount Pictures , 20 Aralık 2024’te sinemalarda gösterime girecek olan Sonic the Hedgehog 3’ün resmi fragmanını ve posterini yayınladı. MPA üçüncü filmi derecelendirmemiş olsa da ilk iki film PG derecesi almıştı.

Sonic the Hedgehog, bu tatil sezonunda şimdiye kadarki en heyecan verici macerasıyla büyük ekrana geri dönüyor. Sonic , Knuckles ve Tails, daha önce karşılaştıkları hiçbir şeye benzemeyen güçlere sahip gizemli bir kötü adam olan Shadow’a karşı yeniden bir araya geliyor.

 

Yetenekleri her yönden geride kalan Sonic Takımı, Shadow’u durdurmak ve gezegeni korumak umuduyla beklenmedik bir ittifak aramalıdır.

Yönetmen Jeff Fowler , Jim Carrey , Ben Schwartz , James Marsden , Tika Sumpter , Idris Elba , Colleen O’Shaughnessey , Natasha Rothwell , Shemar Moore , Adam Pally , Lee Majdoub , yeni katılanlar Alyla Browne ve Krysten Ritter’ın da aralarında bulunduğu yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuyla geri dönüyor. Keanu Reeves de Shadow the Hedgehog rolüyle seriye katılıyor. Sega video oyunu serisinden