Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Parti Bülent Sarı’yı ödüllendirdi

Nokta Tv’de yayınlanan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programında konuşan TBMM eski Başkanvekili ve CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar, “Sarı seçim sürecini iyi yönetti. Parti Bülent Sarı’yı ödüllendirdi” dedi.

Nokta Tv’de yayınlanan Furkan

Cumhuriyet Halk Partisi’ni Türkiye’de en yüksek makamda temsil eden TBMM eski Başkanvekili ve CHP eski Kocaeli Milletvekili Nokta TV ekranlarında yayınlanan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programına konuk oldu. 4 dönem milletvekilliği yapan Haydar Akar İl Başkanı Bülent Sarı ve yeni il yönetimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“BÜLENT SARI ACEMİ DEĞİL”

İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın milletvekilliği için istifa etmesinin ardından Yıldızlı’nın koltuğuna oturan Bülent Sarı yapılan il kongresinde de seçilmiş başkan olmuştu. Yeni il başkanı ve yönetimi hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar, “Bülent Sarı bu işin acemisi değil. Babadan CHP’lidir. Kartepe ilçe başkanlığı yaptı, belediye meclis üyeliği, il sekreterliği yaptı. Hem deneyimli hem gençtir. Seçim döneminde başarılı işler yaptı.

“ANKARA’YA EN HIZLI VERİ AKIŞINI SAĞLADILAR”

Süreci iyi yönetti. Sandıkların tümüne sahip çıktılar. Her okulda avukatlar, bilişim sorumluları vardı. İl başkanının gerekliliğini yaptı. Seçim akşamı Ankara’ya en hızlı veri akışını sağlayan illerin başında Kocaeli geliyor. Bizim ulaşamadığımız bir sandık yok Kocaeli’de. Seçilerek görevlendirilmesi onun için bir müfakat oldu. Parti Bülent Sarı’yı ödüllendirdi. Ben başarılı olacağına inanıyorum. İyi de bir yönetim kurdular” dedi.

Karaosmanoğlu beni arayıp, gündeme getirmemi isterdi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?