Bu sözler Hürriyet’e mi? Kılıçdaroğlu: Partiyi televizyonda tartışanları göndereceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli’de yaptığı açıklamada, “Kim kontgrelerden sonra partiyi televizyonlarda tartışır hale getirirse kimse kusura bakmasın onu partiteden göndereceğim” dedi

Bu sözler Hürriyet’e mi? Kılıçdaroğlu: Partiyi televizyonda tartışanları göndereceğim

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin Yerel Yönetimler çalıştayı bugün Kartepe’de bulunan Dedeman Otel’de yapıldı. Marmara Bölgesi CHP’li yöneticilerinin tam kadro katıldığı toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da geldi. Toplantıda konuşan Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu çok önemli bir açıklamada bulundu. Konuşmasının bir bölümünde Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Kongrelerden sonra partiyi televizyonlarda tartışır hale getiren olursa kimse kusura göndereceğim” dedi.

“HÜRRİYET’E SOĞUK DUŞ”

Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Kim kontgrelerden sonra partiyi televizyonlarda tartışır hale getirirse kimse kusura bakmasın onu partiteden göndereceğim. Tartışın kendi aranızda her türlü konuşun. AK Parti olağanüstü kongre yaptı kimsenin haberi olmadı. Babalar gitti oğullar geldi” dedi. CHP İl Kongresinden sonra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV ekranlarına konuk olmuş kongre ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri Hürriyet’e yönelik kullandığı akıllara geldi.