Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pasifik (PATEK) Halka Arz Kaç Lot Verir? Pasifik Donanım Kimin? Pasifik Teknoloji Halka Arz Katılım Endeksine Uygun Mu?

Pasifik Teknoloji halka arz günü geldi. 6 Şubat Salı günü start alan Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz bilgileri geldi. Pasifik Donanım kimin merak eden vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. Peki, Pasifik Teknoloji ne iş yapar? Pasifik halka arz kaç lot verir? İşte yanıtı..

Pasifik Teknoloji halka arz

6 Şubat Salı halka arz takvimi araştıran vatandaşlar yeni hisseye odaklandı. Son dönemde duruşa geçen halka arz hisseleri yenilendi. 2024 yılının ilk halka arz onayı Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ aldı. Sermaye Piyasası Kurulu onaylı Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz işlemleri başladı. Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği Pasifik Teknoloji ne iş yapar araştırıldı. Peki, Pasifik halka arz kaç lot verir? Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ kimin? Pasifik Teknoloji halka arz katılım endeksine uygun mu? İşte merak edilen PATEK halka arz detayları..

PASİFİK DONANIM VE YAZILIM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ halka arz tarihi açıklandı. 6 Şubat Salı günü başlayan Pasifik Teknoloji halka arz start aldı. Talep toplama tarihleri 6-7 Şubat 2024 tarihleri olarak açıklanan Pasifik Donanım halka arz lot fiyatı 35 TL olarak duyuruldu. Yazılımdan siber güvenliğe, donanımdan teknolojik altyapı hizmetlerine kadar çok sayıda faaliyetin içinde olan Pasifik Donanım hisse alımları başladı. Pasifik Teknoloji katılım endeksine uygun mu merak eden vatandaşlar Pasifik halka arz eşit dağıtım yapacak. 27.000.000 adet lot dağıtacak olan PATEK halka arz T1 ve T2 bakiyeler kullanılamıyor.

PASİFİK DONANIM HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

2.1 Milyon katılım 9 Lot (315 TL)

– 2.5 Milyon katılım 8 Lot (280 TL)

– 2.9 Milyon katılım 7 Lot (245 TL)

– 3.3 Milyon katılım 6 Lot (210 TL)

– 3.7 Milyon katılım 5 Lot (175 TL)

– 4.1 Milyon katılım 5 Lot (175 TL)

– 4.5 Milyon katılım 4 Lot (140 TL)

– 4.9 Milyon katılım 4 Lot (140 TL)

PATEK KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Borsada PATEK hisse kodu ile işlem gören Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ halka arz katılım endeksine uygun mu merak edenler için hemen belirtelim ki herhangi bir sorun bulunmuyor. 6-7 Şubat tarihlerinde talep toplayacak olan Pasifik Donanım (PATEK) halka arz katılım endeksine uygun işlem görüyor.

PASİFİK DONANIM KİMİN?

Pasifik Donanım kimin merak eden vatandaşlar için hemen belirtelim ki yazılım, siber güvenlik, donanım ve teknolojik altyapı hizmetleri alanında faaliyetlerini yürütüyor. Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ şirketi halka arz tarihleri 6-7 Şubat olduğu biliniyor. Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri şirketi doğrudan Ditravo, Destel bilişim, İcredible ve Pasifik Group B.V hisselerinin pay sahibi olduğu biliniyor. Destel Connect, Destel Bilişim’in bağlı ortaklığı olduğu söyleniyor.