Patiswiss CEO'sundan istifa haberi

Sosyal medyada bir kişinin paylaştığı küflü çikolata fotoğraflarıyla tartışmaların odağına yerleşen Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun skandal paylaşımı ve ardından yaptığı açıklamalar gündemde yerini alırken Tunaoğlu'ndan yeni bir haber daha geldi.

Patiswiss CEO'sundan istifa haberi

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı küflü çikolata fotoğraflarına verdiği skandal yanıt ve ardından yaptığı yeni açıklamalarla gündeme oturan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

NELER OLMUŞTU?

Aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı söz konusu ürün ürününden da hesabından paylaştı. Vatandaşların yaptığı paylaşımda: “Kahve gruplarına bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa tanık oldular. Çikolata çeşidi küflenmiş. Fazlasıyla tüketim sırasında daha var. muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşulları bir sorun var.” ifadelerine yer verdi.

Tunaoğlu'da buna yanıt olarak:"Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin." dedi.

İSTİFA HABERİ GELDİ

Eleştirilerin odağına yerleşen Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Patiswiss CEO'sundan istifa haberi - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ