Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pavyon sahnesi ile haftalarca gündemdeydi, ters köşe geldi! İnci Taneleri verdiği mesajla seyirciyi şoke etti

Güçlü kadrosu ile dikkat çeken ve haftalardır da fragmanı ile gündemden düşmeyen İnci Taneleri, geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Fragmanlardan yola çıkarak bir pavyon hikayesi izleyeceklerini düşünen milyonlar, Yılmaz Erdoğan’ın mesajı ile büyük şaşkınlık yaşadı.

Güçlü kadrosu ile dikkat

Kariyeri boyunca birçok projede oyuncu olarak boy gösteren yanı sıra bazı projelerde de yönetici vasfı ile büyük başarılara imza atan Yılmaz Erdoğan, son günlerde gündemden düşmemeye başladı. Haftalar önce kaleminden çıkan ‘İnci Taneleri’ isimli yeni dizisi ile dikkat çeken Erdoğan, dizinin yayınlanan ilk bölümü ile milyonları şaşkına çevirdi.

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken İnci Taneleri, haftalarca iki tanıtım videosu ile gündemden düşmemişti. Hazar Ergüçlü’nün pavyonda çalışan ‘Dilber’ isimli bir kadını canlandırdığı dizi, başarılı oyuncunun dansları ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almıştı. Öyle ki bazı ünlü isimler dahi sahnede geçen Ankara şarkısını seslendirmiş ve Dilber’in dansını taklit etmişti.

Henüz yayınlanmadan büyük yankı uyandıran İnci Taneleri, geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Herkes bir pavyon hikayesine şahitlik edeceğini düşünürken Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı ters köşe, şaşkına çevirdi. Peki, İnci Taneleri’nin ilk bölümünde neler yaşandı? İşte ayrıntılar…

EĞİTİME DİKKAT ÇEKİLDİ

Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D’nin yayın akışında yer bulan İnci Taneleri, gündeme bomba gibi düştü. Tanıtımları ile büyük yankı uyandırdığı için beklentiyi de yükselten dizi, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı. Dilber’in pavyon hayatının, Azem’in ise bir kadının canına kıymasının anlatılacağının düşünüldüğü dizi, herkesi şaşkına çevirdi.

‘Yağmur her yere yağar ama yıldırım bir noktaya düşer’ repliği ile dikkat çeken Azem (Yılmaz Erdoğan0 10 yıl sonra cezaevinden çıktı. İlk durağı ise öldürmek ile suçlandığı eşinin mezarı oldu. Çocuklarını bularak yeni bir hayata başlamak isteyen Azem’in aslında masum olduğu, karısını öldürmediği ortaya çıktı. Ayrıca Azem Yücedağ’ın edebiyat öğretmeni olduğu ve her alanda eğitime önem verdiği görüldü.

DİLBER’İN HİKAYESİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Tanıtımlarda göz dolduran dansı ile dikkat çeken Hazar Ergüçlü, Dilber ile olay yarattı. Dilber’in hikayesi ise izleyicilerin yüreklerini dağladı.

Başından geçenleri Azem’e anlatan Dilber, küçük yaşta sevmediği bir adam ile zorla evlendirildiğini ifade etti. Boşanmak istemesine rağmen kocası Zahir’den kurtulamayan Dilber, halen peşinde olan o adamın tacizlerine maruz kaldığını da anlattı.