Pazar günü İzmit’in farklı noktalarında Gazze protestoları var! Herkes davetli

Terör devleti İsrail’in zulmüne karşı İzmit’te Gazze Şeridi protestoları düzenlenecek. Vakti olan herkes, eli kanlı terör devleti İsrail’in zulmüne karşı alanlara davet ediliyor

Pazar günü İzmit’in farklı noktalarında Gazze protestoları var! Herkes davetli

Terör devleti İsrail, insanlıktan tamamıyla çıkmış durumda. Gazze’deki kara operasyonlarında darbe üstüne darbe yiyen terör devleti İsrail, tüm hırsını Gazzeli kadın, çocuk ve sivillerden çıkarıyor. Hastane bombalayan, insani yardım konvoyunu bombalayan, göç eden sivillere bile bomba yağdıran terör devleti İsrail’e karşı Pazar günü İzmit’in çeşitli noktalarında protesto gerçekleştirilecek.

TOPLANMA NOKTALARI

Filistin İnsiyatifi oluşumunun da desteklediği Türkiye çapındaki protestoların İzmit ayağını, Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği tertipliyor. İzmit’te Fevziye Camiinden başlayan Gazze Şeridi zinciri oluşturulacak. Fevziye Camii, Yeni Cuma Camii, Eren Vamii, Eski Kandıra Sapağı, Konak Hastanesi ve E5 boyunca devam edecek zincir, 262 Towers, Brisa önünden devam edecek ve Mobesko köprüsünde son bulacak.

EL ELE GAZZE ŞERİDİ!

“El ele Gazze Şeridi. Zulme dur diyelim! Bayrağını, atkını, kufiyeni, kendin hazırladığın dövizini al, sana en yakın toplanma yerine gel” diyerek vatandaşlara çağrıda bulunan platformlar, kalbi, gönlü Filistin’de ve Gazze’de olan, vakti müsait olan tüm duyarlı vatandaşları zincire davet ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ