Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pazarcılar Odası’ndan açıklama geldi! İftiraya uğruyoruz

İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’nda 28 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşen cumartesi semt pazarında yaşanan olayla ilgili sosyal medya ve haber sitelerinde Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Esnaf Odası ile esnaf üyeleri hedef alınarak asılsız iddialarda bulunulduğu bildirildi. Bu duruma ilişkin açıklama yapma gereği duyulduğu ifade edildi.

İzmit Doğu Kışla Kapalı

Açıklamada, bir kişinin hayatını kaybetmesi ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olay nedeniyle duyulan derin üzüntü tekrar vurgulandı. Olayın, yer kavgası veya esnaflar arasında gerçek dışı nedenlere dayandığına dair iddiaların asılsız olduğu belirtildi. Gerçekleşen olayın, Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Esnaf Odası’na kayıtlı olmayan ve husumet içinde oldukları öğrenilen kişilerin karşılaşması sonucu ortaya çıktığı ifade edilerek, konuya ilişkin yürütülen soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

SORUŞTURMA YÜRÜTÜLMEYE DEVAM EDİYOR 

Son olarak, sosyal medyada Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Esnaf Odası’na yönelik yayımlanan çirkin itham ve iftiralara karşı, odamız ve esnafın hedef gösterildiği ifade edilerek, bu durumla ilgili yasal süreç başlatılacağı bildirildi. Yaşanan olayın, Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Esnaf Odası ve kayıtlı esnaflarla herhangi bir bağlantısının bulunmadığı, soruşturmanın hem oda hem de savcılık tarafından yürütüldüğü kamuoyuna duyuruldu.