PEGASUS 1 BİLET SENDEN 1 BİLET BENDEN KAMPANYASI KAÇMAZ FIRSAT: Pegasus Kampanyalı Bilet Nasıl Alınır?

Uçak bileti alacak olan vatandaşları ilgilendiren Pegasus kampanya geldi. Yaz tatili planlarında uçak seyahati planlayan yolcular için Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden kampanyası geldi. 17 Temmuz'a kadar geçerli size özel fırsatı kaçırmayın. İşte Pegasus bir bilet senden bir bilet benden kampanyası..

PEGASUS 1 BİLET SENDEN 1 BİLET BENDEN KAMPANYASI KAÇMAZ FIRSAT: Pegasus Kampanyalı Bilet Nasıl Alınır?

En çok kullanılan hava yolu şirketlerinden olan Pegasus yeni kampanya duyuruldu. 1 Ağustos ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden alınacak biletlerde kampanyalı dönem başladı. Pegasus'tan uçak bileti alacak olan yolcular bir hediye bilet şifresi kazanacak. Peki, Pegasus 1 bilet senden 1 bilet benden kampanyası nasıl yapılır? Pegasus kampanyalı bilet nasıl alınır? İşte Pegasus bir bilet senden bir bilet benden kampanya ekranı..

PEGASUS 1 BİLET SENDEN 1 BİLET BENDEN KAMPANYASI

Pegasus bir bilet senden bir bilet benden kampanya 1 Ağustos ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Sadece yurt dışı uçak biletlerinde geçerli olan Pegasus kampanya için flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden yurt dışı uçuş bileti alan yolcular hediye bilet şifresi kazanacak. Verilen şifre 20 Kasım 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasındaki direkt uçuşlarda kullanılabilecek. Hediye bilet şifresi 5 Ekim ile 5 Kasım 2024 tarihleri arasında kullanıma açılacak.

PEGASUS BİR BİLET SENDEN BİR BİLET BENDEN NASIL ALINIR?

Pegasus bedava bilet kampanyası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşlarında kullanılamayacak. Pegasus kampanya resmi internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden yapılacak. Pegasus 1 bilet senden 1 bilet benden kampanyası faydalanmak için aşağıdaki linke tıklayarak bilet satın alabilirsiniz.

PEGASUS BİR BİLET SENDEN BİR BİLET BENDEN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur