Pegasus Ekonomi Kabin Bagaj Hakkı SON DAKİKA: Pegasus Kabin Bagaj Hakkı Kalktı Mı? Pegasus Kabin Bagaj Hakkı Ücretli Mi Oldu?

En çok kullanılan havayolu şirketlerinden Pegasus kabin bagaj hakkı araştırmaları hızlandı. Pegasus Hava Yolları yeni uçuş paketi kuralları duyurdu. Alınan yeni karar ardından Pegasus kabin bagajı kalktı mı merak edildi. Pegasus bagaj ücretli mi oldu? İşte yanıtı..

Pegasus Ekonomi Kabin Bagaj Hakkı SON DAKİKA: Pegasus Kabin Bagaj Hakkı Kalktı Mı? Pegasus Kabin Bagaj Hakkı Ücretli Mi Oldu?

Pegasus kabin bagaj araştırması yapan milyonlarca vatandaş için son dakika uyarısı geldi. Pegasus Hava Yolları yeni uçuş paketi kurallarını duyurdu. Pegasus Hava Yolları uçak bileti olan yolculara kabin bagajı açıklaması geldi. Pegasus Hava Yolları'ndan light uçuş paketi alan yolcuların uçak altı ve kabin bagajı hakkı iptal edildi. Pegasus bagaj hakkı son dakika gelişmesi araştırıldı. Peki, Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Pegasus ekonomi bagaj hakkı ücretli mi oldu? İşe Pegasus kabin bagaj hakkı son dakika açıklaması..

PEGASUS KABİN BAGAJI KALKTI MI?

Pegasus Hava Yolları yeni çıkardığı light isimli uçuş paketliyle ilgili açıklama yaptı. Pegasus kabin bagajı direkt ilan etmeden ücretli hale geldi. Pegasus Hava Yolları'ndan light uçuş paketi alan yolcuların, uçak altı ve kabin bagajı hakkı bundan böyle yok. Bu yolcular gerek kabine alacakları gerekse uçak altına verecekleri bagajları için ekstra ücret ödemek zorunda kalacak. Pegasus 14 Şubat itibariyle dış hatlar ekonomik sınıfı (Super Eko) bileti olan yolculardan kabin bagajı için ekstra ücret alacak. Super Eko - Light sınıfı biletlerde yolcuların kabin bagajı hakkı olmayacak. Bu yolcular sadece koltuk altına sığacak kadar laptop veya küçük bir çanta alabilecek.

PEGASUS EKONOMİ KABİN BAGAJI ÜCRETLİ Mİ OLDU?

Pegasus lite bilet uygulaması ile sadece şehir değiştirmek isteyen yolculara son durum açıklaması geldi. Yanında eşya ya da kıyafet taşımak istemeyen yolculara özel bilet satışı gerçekleştirileceği söylendi. Kabin alt veya üst bagajlı yolculuk yapmak isteyen yolcuların bir üst paket alması gerekecek.