Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pejo Recep’i unutmadılar

Gölcükspor’un eski futbolcularından, 90’lı yıllarda orta sahada oynadığı futbolla kendisine hayran bırakan Pejo Recep olarak bilinen Recep Aydoğdu kısa bir süre önce vefat etmişti. Merhum Aydoğdu, Gölcükspor – Bağdatspor maçında unutulmadı.

Gölcükspor’un eski futbolcularından, 90’lı

Gölcük’ün sembol isimlerinden, Gölcükspor’un unutulmaz orta saha oyuncularından Recep Aydoğdu “Pejo Recep” yakalandığı akciğer kanseri hastalığını yenemedi ve geçtiğimiz hafta arasında hayata gözlerini yumdu. 61 yaşında tedavi gördüğü Gölcük Necati Çelik Hastanesi’nde vefat eden Recep Aydoğdu, Gölcükspor ile Bağdatspor arasında Gölcük’te oynanan hazırlık maçında unutulmadı ve maç öncesi Pejo Recep için saygı duruşunda bulunuldu.

ÇOK VEFALI BİR DOSTTU

Recep Aydoğdu’nun takım arkadaşı, Kocaelispor’un eski kaleci antrenörlerinden Nihat Köksal “Çok karakterli, güler yüzlü çok düzgün bir insandı. 90’lı yıllarda Gölcükspor ve Yalovaspor’da fırtına gibi eserdi. Müthiş bir orta saha oyuncusuydu. Çok değerli babasının ayakkabı dükkanı vardı. Biz de o dükkandan çıkmazdık. Akciğer kanseriydi, biraz geç öğrenildi. Geçtiğimiz hafta arasında kaybettik. Vefatından ötürü çok ama çok üzgünüm. Gölcük, kendi halinde, son derece saygılı ve vefalı bir dostu son yolcuğuna uğurladı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” diye konuştu.