Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Pendikli Forrest Gump’ evinde ölü bulundu

İstanbul E-5 kara yolunda, Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen Selami Salman, Pendik’teki yaşadığı evde ölü bulundu. Salman’ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İstanbul E-5 kara yolunda,

Türkiye, onu İstanbul E-5’te Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen gizimli adam olarak tanımıştı. Yolda yürürken çekilen videoları sosyal medyada “Pendikli Forrest Gump” başlığıyla yayılan ve kimilerinin hakkında çeşitli rivayetlerde bulunduğu Selami Salman basında da yer alınca kimliği ve neden her gün yürüdüğüne dair merak daha da artmıştı. Yolda yürürken çekilen videoları sosyal medyada “Pendikli Forrest Gump” başlığıyla yayılan ve kimilerinin hakkında çeşitli rivayetlerde bulunduğu Selami Salman basında da yer alınca kimliği ve neden her gün yürüdüğüne dair merak daha da artmıştı.

“BURASI BANA İYİ GELİYOR”

Salman, neden yürüdüğü sorusuna “Söyleyecek bir şey yok. Ne diyeceğim? Sen de yürüyorsun, sen neden yürüyorsun? Yürürken bunalmıyorum. Kartal’a kadar yürüyorum, Tersane Köprüsü’nden dönüyorum. Sonra eve gidiyorum. Selami’yi arıyor millet, o benim” diye yanıt vermişti. Salman konuşmasının devamında, “Burası bana iyi geliyor. Bir istediğim yok. Su veriyorlar, arabadan. Söylüyorum. “Selami ben.” dedi.

EVİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Selami Salman, Pendik’in Kavakpınar Mahallesi Terzi Sokak’ta yaşadığı evinde dün saat 21.00 sıralarında ölü bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Salman’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Selami Salman’ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.