Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pendikspor Galatasaray Maçı Ne Zaman? Galatasaray Pendikspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Kadro

2 Aralık 2023 günü oynanacak maçları araştırılan futbol severler gözlerini Pendikspor Galatasaray mücadelesine çevirdi. Deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kadrosu merak edildi. Büyük heyecanla beklenen müsabakanın bilgileri geldi. Peki, Pendikspor Galatasaray maçı saat kaçta, Galatasaray Pendikspor maçı hangi kanalda? İşte merak edilen bilgiler ve muhtemel 11..

2 Aralık 2023 günü

Galatasaray Pendikspor maç bilgileri geldi. Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak olan Galatasaray araştırmaları hızlandı. Binlerce taraftarın dört gözle beklediği Pendikspor Galatasaray maç zamanı geldi. 2 Aralık Cumartesi günü oynanacak büyük karşılaşmanın biletleri tükendi. Ligde geride kalan 13 haftada 11 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşayan Galatarasay için oldukça önemli maç günü geldi. Toplamda 34 puan toplayan sarı kırmızılı ekip, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Tarihinde 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 13 puanla 16. sırada yer alan Pendikspor ve Galatasaray maçı saati belli oldu. Peki Pendikspor Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray Pendikspor maçı hangi kanalda? İşte tüm detaylar..

PENDİKSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray Pendikspor karşılaşması 2 Aralık Cumartesi günü oynanacak. Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor takımıyla karşılaşacak. Pendik Stadı’nda yapılacak maç 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Galatasaray Pendikspor maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Büyük merakla takip edilecek Galatasaray Pendikspor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak. Ligde geride kalan 13 haftada 11 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşayan Galatasaray’ın 34 puanı var. Galatasaray haftaya aynı puanda olduğu lider Fenerbahçe’nin averajla gerisinde ikinci sırada girdi. Pendikspor ise 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 13 puanla 16. sırada yer alıyor.

GALATASARAY MUHTEMEL 11

Muslera

Boey

Kaan

Abdülkerim

Kazımcan

Torreira

Oliveira

Ziyech

Kerem

Zaha

Icardi

PENDİKSPOR MUHTEMEL 11

Erdem Canpolat

Erdem

Berkay

Welinton

Sequeira

Lusamba

Akdağ

Diaby

Endri

Halil

Erencan