Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PERA PALAS’TA GECE YARISI 2. SEZON FULL İZLE! Netflix Pera Palas 2 Sezon İzle Full HD! Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon 1. Bölüm İzle Tek Parça

Netflix dizi sevdalılarının merakla beklediği Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon ekrana geldi. 12 Eylül Perşembe gününü iple çeken dizi severler yeni sezon bölümlerini seyretmeye koyuldu. Aşk, vazife ve entrika üçgeninde meydana gelen olaylar bu kez bambaşka bir zaman diliminde oluştu. İşte Netflix Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon 1. bölüm izle linki..

Netflix dizi sevdalılarının merakla

Netflix Pera Palas 2. sezon full izle macera kaldığı yerden başladı. Başrollerini Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezonuyla geri döndü. Ahmet, Esra ve Halit için zaman diliminde yeni bir perde açıldı. 12 Eylül Perşembe günü Netflix arşivine eklenen Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon tüm bölümleri linkten takip edebilirsiniz. İşte Netflix Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon 1. bölüm izle ekranı..

PERA PALAS’TA GECE YARISI 2. SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NETFLIX PERA PALAS’TA GECE YARISI 2. SEZON FULL İZLE

Netflix Pera Palas’ta Gece Yarısı izle 2. sezon kendisini geçmişte bulan Esra’nın maceraları hız kesmedi. Peride’nin gece kulübü sahibiyle yaşadığı aşk zaman akışını değiştirecek silsileyi tetikledi. Geçmişi değiştirmenin yolunu bulan kötü güçlere karşı gelen Esra, Ahmet ve Halit’in yeni hikayesi başladı. Zamanda yolculuk yapan Esra ve Halit aşklarını bir kez daha yaşayabilecek mi yeni sezonda göreceğiz.

PERA PALAS 2. SEZON OYUNCULARI

Hazal Kaya

Selahattin Paşalı

Tansu Biçer

Engin Hepileri

Erol Babaoğlu

Güven Murat Akpınar

James Chalmers

Yasemin Szawlowski