Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Peri masalı son buldu.

Zeynep Demirel ile Volkan Demirel’den üzücü haber geldi. Volkan Demirel ile 13 yıldır aynı yastığa baş koyduğu Zeynep Demirel boşanıyor.

Zeynep Demirel ile Volkan
Geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor iLe yollarını ayıran Volkan Demirel şimdi de eşiyle boşanma haberleriyle gündemde… Demirel 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever ile 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. Şubat 2014’te Yade’nin doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, Ağustos 2017’de Yeda adını verdikleri ikinci kızlarını kucaklarına almışlardı.
AŞK BİTMİŞTİ
Ancak ikili arasındaki mutluluk uzun sürmedi. Zeynep Sever’in geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda açıklamalar aslında ayrılık haberlerinin sinyalleriydi. Sever ” aşkta heyecan kalmıyor eski yaşanılan duygular tazeliğini kaybediyor. Bizim de Volkan ile aramızda olan şey bu” diyerek evliliklerindeki aşkım bittiğini açıklamıştı.
5000 EURO NAFAKA
Nokta Gazetesi’nin özel ulaştığı boşanma protokolünde kız çocuklarının velayeti anneye bırakılıp anneye çocukları ile yaşayacağı bir ev yaşam standartları kurgulanıp aylık 5000 euro nafaka verilmesi öngörüldüğü iddia edildi.