Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Periler Tarsus’tan galibiyetle döndü! “83-87”

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor Tarsus’tan muhteşem bir zaferle döndü ve rakibini 87-83 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper

6. GALİBİYET

Milli maç arası nedeniyle 2 haftadır basketbola uzak kalan Kadınlar Süper Ligi’nde perşembe mesaisinde çok zorlu bir maç geride kaldı. Temsilcimiz İzmit Belediyespor deplasmanda Tarsus Spor’u konuk etti. Mavi yeşil ekibimiz 3. çeyrekte etkili olduğu karşılaşmayı 4 sayı farkla, 87-83 kazanmasını bildi ve 10 maçında 6. galibiyetini aldı.

ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Maçın ilk çeyreğini 5 sayı farkla geride tamamlayan İzmit, soyunma odasına da 41-40 geride girdi. 3. çeyrekte Hillsman ile etkili olan ve pota altını domine eden İzmit Belediyespor son çeyreğe 67-55 üstün girdi. Son 10 dakikada rakibi yanına yanaşsa da yabancılarıyla skoru korumasını bilen ekibimiz maçı 87-83 kazandı.

HILLSMAN ŞOV

10. maçında 6. galibiyetini elde eden İzmit temsilcisinde maçın yıldızı 32 sayı 15 ribauntla oynayan Hillsman’dı. Bu oyuncuya Nared ve Sierra 17’şer sayı ile destek verdi. Ev sahibi ekibin yeni Amerikalısı Robinson’un 27 sayısı yeterli olmadı. İzmit Belediyespor sezonun 11. maçını 19 Kasım Pazar günü Beşiktaş’la İzmit’te oynayacak. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak.