Pınar Altuğ'un kızıyla Mustafa Sandal'ın oğlu Alaçatı'da karşılaştı: İlk tanışmamız Göcek'te oldu.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su ile Mustafa Sandal ve Emina Jahović'in büyük oğlu Yaman, Çeşme'de birlikte görüntülendi. Gazetecileri fark edince şaşıran ikili, henüz yeni tanıştıklarını dile getirdi.

Pınar Altuğ'un kızıyla Mustafa Sandal'ın oğlu Alaçatı'da karşılaştı: İlk tanışmamız Göcek'te oldu.

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' rolüyle tanınan Pınar Altuğ, 49 yaşında. Oyuncu, meslektaşı Yağmur Atacan (41) ile 2008 yılında evlenmişti. Oyuncu çift, 2009 yılında Su adını verdikleri kızları dünyaya geldiğinde ilk kez ebeveynlik sevincini yaşadı. Mustafa Sandal (54) ile Emina Jahović (42) çifti, 2008 yılında evlenmişti. İki oğulları Yaman (15) ve Yavuz (12) olan çift, 2018 yılında ayrılık kararı almıştı.

ÇOCUKLARI BİRLİKTE KAMERALARA YANSIDI

Son olarak Sandal-Jahović ve Altuğ-Atacan çiftleri, çocuklarıyla birlikte medyanın ilgi odağı oldu. Mustafa Sandal ve Emina Jahović'in oğlu Yaman Sandal ile Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızı Su, geçen akşam Alaçatı sokaklarında kameraların önünde görüntülendi. Kafede oturan genç çift kameraları görünce şaşırdılar.

Pınar Altuğ'un kızıyla Mustafa Sandal'ın oğlu Alaçatı'da karşılaştı: İlk tanışmamız Göcek'te oldu. - Resim : 1

‘GÖCEK’TE TANIŞTIK’

Aniden kameralara bakan bir çift, ailelerinin daha önce tanıştığını ve kendilerinin de Göcek'teki bir koyda yatlarının yan yana demirlediği sırada tanıştıklarını ifade etti.

Pınar Altuğ'un kızıyla Mustafa Sandal'ın oğlu Alaçatı'da karşılaştı: İlk tanışmamız Göcek'te oldu. - Resim : 2

Kaynak: Hilal Sarıyar