PMYO Polis Mülakat Tarihleri 2024: Polislik Sınav Yerleri Açıklandı Mı? PMYO Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Ekranı

2024 yılında Polis Meslek Yüksek Okulu'na girmek isteyen adaylar için mülakat sınavı araştırmaları başladı. Adayların dört gözle beklediği PMYO sınav yeri ve tarihleri belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı son dakika açıklaması geldi. Peki, PMYO mülakat sınavı ne zaman? 2024 PMYO sınav yeri nasıl öğrenilir? İşte yanıtı..

PMYO Polis Mülakat Tarihleri 2024: Polislik Sınav Yerleri Açıklandı Mı? PMYO Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Ekranı

Her yıl binlerce aday tarafından mercek altına alınan Polis Meslek Yüksek Okulu ((PMYO) mülakat için geri sayım başladı. Polis Akademisi Başkanlığı merak edilen sınav tarihi ve sınav yeri açıklamasını yaptı. Sınava girecek olan adaylar sınav giriş belgelerine ulaştı. Peki, PMYO mülakat sınavı ne zaman? 2024 PMYO sınav yeri nasıl öğrenilir? İşte merak edilen PMYO sınav giriş belgesi sorgulama ekranı..

PMYO SINAVA GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

2024 PMYO Giriş Sınavı için adaylar https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-giris-bilgisi-sorgulama ekranından belgelerine ulaşabilecek. PMYO mülakat sınavına girecek olan adaylar T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr adresinden sorgulamaları yapacak. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu haricinde yeni bir belge gönderilmeyecek. PMYO sınav giriş belgesi için linke tıklayarak bilgilerinizi girerek sorgulama yapabilirsiniz.

POLİS AKADEMİSİ SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ