Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polat çifti hakkında istenen cezalar belli oldu

Tutuklu bulunan sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın komşularıyla yaşadıkları kavga nedeniyle başlatılan soruşturma tamamlandı. İşte çift hakkında istenen cezalar…

Tutuklu bulunan sosyal medya

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalar nedeniyle tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat aynı zamanda “hakaret”, “yaralama”, “birden fazla kişiyle tehdit” ve “konut dokunulmazlığını ihlal”  ile suçlanıyor.

Haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan ve 5 Kasım tarihinde tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili de soruşturma başlatılmıştı. Olayın savcılık soruşturması tamamlandı.

Sabah gazetesinden Arzu Kaya’nın haberine göre; savcılık, İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü tarafından komşu Metin A.’nın yaralanmasının hafif nitelikte olduğuna dair rapor verdiğini, ayrıca Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu hakkında da soruşturma yürütüldüğünü, Doğu hakkında takipsizlik kararı verildiğini ve kararın kesinleştiğini belirtti.

BİRİNE 8 YIL, DİĞERİNE 11 YIL İSTENDİ

Soruşturma sonunda Dilan Polat hakkında “hakaret”, “yaralama”, “birden fazla kişiyle tehdit” suçlarından 8 yıl 4 aya, Engin Polat hakkında ise bu suçların yanı sıra “konut dokunulmazlığını ihlal” suçlamaları ile 11 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

Mahkemeye gönderilen iddianamenin kabul edilmesi halinde Polat çifti önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.