Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polis karakolunda şok eden iddia! Cinsel saldırı videosu yayıldı

Hindistan’da bir kadının, bir polis karakolunda bir grup polis memuru tarafından fiziksel ve cinsel saldırıya maruz kaldığı iddiası büyük tepki çekti.

Hindistan'da bir kadının, bir

BBC’nin haberine göre, geçtiğimiz hafta Hindistan’ın Odisha eyaletindeki bir polis karakolunda bir kadının fiziksel ve cinsel saldırıya uğradığına ilişkin bir video, sosyal medyada hızla yayıldı.

PROTESTO EDİLDİ

Olayın ardından birçok kişi sosyal medyada bu cinsel saldırı iddiasını kınarken, bazı protestocular Bharatpur polis karakolu önünde toplanarak durumu protesto etti. Saldırıya uğradığını iddia eden kadın, suç duyurusunda bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı. Soruşturma kapsamında 3’ü kadın olmak üzere 4 polis memuru açığa alındı ve bir polisin görev yeri değiştirildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bhubaneswar’da bir restoran işleten kadın, 15 Eylül’de gece 01.00 civarında, yolda bir grup erkek tarafından taciz edildiğini iddia ederek nişanlısıyla birlikte Bharatpur polis karakoluna başvurduğunu; ancak burada da polisler tarafından fiziksel ve cinsel saldırıya uğradığını ileri sürdü. Kadının polis merkezinde tekmelenip, saçından sürüklendiği ve cinsel saldırıya uğradığını gösteren görüntüler sosyal medyada paylaşılarak kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Japonya'nın Ishikawa eyaletinde etkili olan
Sıradaki Haber Japonyada ki heyelanda can kaybı artıyor! 7’ye yükseldi