Polisle kavga etmişti: 16 suçtan sabıkalı çıktı

Kocaeli Valiliği tramvay yolunda yürüyen iki kişiye yapılan uyarı sonrasında yaşananlara dair soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Polisle kavga etmişti: 16 suçtan sabıkalı çıktı

Kocaeli Valiliği Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı'ndaki tramvay yolunda yürüyen iki kişiye kazaya sebep vermemeleri için uyarıda bulunduğu olaya dair açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada sosyal medyada yansıyan görüntülerin incelendiği bilgisini verirken, şahıslardan M.E.Ü'nün trafik polisine "mukavemet, tehdit ve hakarette bulunması" üzerine olay yerine sevk edilen görevliler tarafından yakalandığını ve yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

Açıklamada zanlı M.E.Ü’nün, "konut dokunulmazlığının ihlali, taksirle yaralama, çocuğun kaçırılması ve alıkoyma, çocuğun cinsel istismarı, tehdit, kişilerin huzur ve sükununu bozma, müstehcenlik, hakaret, uyuşturucu madde bulundurmak, aile içi ve kadına karşı şiddet vb." suçlardan 16 ayrı kaydının bulunduğunun tespit edildiği ve konuyla ilgili tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Dün sosyal medyada gündem olan bir olayda İzmit tramvay yolunda yürüyen bir kişi trafik polisi tarafından uyarılmasının ardından şahıs ve polis arasında tartışma yaşandı. İddialara göre, durağa yürümekte olan kişi kendisine korna çalan trafik polisine "Kulağımın dibinde korna çalma" demesi üzerine ortalık karıştı.

Kaynak: AA