POMEM SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI: 31. Dönem POMEM Mülakat Yerleri Nasıl Bakılır? POMEM Sınav Giriş Belgesi Al

31. dönem POMEM mülakat yerleri araştırmaları hızlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan Polis Akademisi Başkanlığı alımlarında 31. dönem ön başvuru ve sağlık kontrolleri sürecine girildi. www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulama yapan adaylar sınav giriş belgesi almaya başladı. Peki, POMEM sınav belgesi nasıl alınır? İşte POMEM mülakat yerleri..

POMEM SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI: 31. Dönem POMEM Mülakat Yerleri Nasıl Bakılır? POMEM Sınav Giriş Belgesi Al

POMEM sınav giriş yerleri belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "31. dönem POMEM mülakat sınavına katılacak adayların sınav yeri ve tarihleri açıklanmıştır" denildi. Çok sayıda adayın gündeminde ilk sırada yer alan POMEM başvuru ekranı açıldı. POMEM 31. dönem sınav giriş belgesi alan adaylar e-Devlet üzerinden "Polis Akademisi Sınav Giriş Bilgisi Sorgulama" yaptı. Peki, POMEM sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte POMEM mülakat yerleri..

POMEM SINAV BELGESİ NASIL ALINIR?

31. dönem POMEM mülakat sınavı giriş belgesi ve sına yeri açıklandı. EGM açıklamasında, "31. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile ais.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır" denildi.

SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI

31. dönem POMEM mülakat sınavı yerleri ve tarihleri öğrenmek için aşağıdaki linkten sorgulama ekranına ulaşın. POMEM mülakat tarihleri Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlandı. POMEM sınav giriş belgesi sorgulama yapmak için aşağıdaki linke tıklayın.

POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur