Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Portakal: Muhalefet partilerinde demokrasi yok

Seçimler öncesinde Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleyen Fatih Portakal, seçim sonucu ve sonrasında yaşananların ardından CHP ve tüm muhalefet partilerini kızdıracak bir açıklamada bulundu. Portakal “Muhalefet partilerinde demokrasi olmadığını gördüm” ifadelerini kullandı.

Seçimler öncesinde Kılıçdaroğlu'nun adaylığını

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını destekleyen ve aday olmasını isteyen Fatih Portakal da, Seçimlerin ardından  “Ya başarısızsınız be arkadaş. Hâlâ umut olmaya çalışıyorsunuz. Umutsuz vakasınız, sözünün bile heyecanı yok. Evet, Kılıçdaroğlu aday olsun dedim, ama bitti, kaybettiniz ya, o koltukta oturamazsınız. Diyor ki, ‘Her iki seçmenden biri Kılıçdaroğlu’na verdi’… Sanki beş tane aday var. Aklımızla dalga geçiyor. Seçim kaybettiniz, parti içi demokrasiniz olsun. Demokrasi getireceğiz, diktatörlük var dediniz, Erdoğan var diye bağırdınız, oy istediniz.” ifadelerini kullandı.

ANKET ŞİRKETLERİNİ SİLİYORUM

Portakal bugün  ise sosyal medya hesabından  yeni paylaşımda bulundu. İlk paylaşımında   “Son seçimden hem gazeteci hem bir seçmen olarak çıkardığım dersleri paylaşmak istiyorum: Kendi doğrularımı söylemeye devam… Bagajım yok eyvallahım yok… Değerlendirirken her şey akılcılık değilmiş, bu ülkede duygusal bakış açısı da önemli… Yazacağım konuşacağım yine, ama millet sorgulasın diye özel bir gayretim olmayacak. Bana ne! Anket şirketlerini defterimden siliyorum. Artık araştırmalarına bakmayacağım, paylaşmayacağım”  

DEMOKRASİ OLMADIĞINI GÖRDÜM

Portakal, yapmış olduğu ikinci paylaşımında ise  “Artık kerhen -istemeye istemeye- oy vermeye son veriyorum. Aklım ve gönlüm hangi parti derse oyum ona… İktidardaki ismin ve ekibin koltuk sevdasının büyüklüğünü anladım. Kaybetmemek için her şeyi yapabilme kapasiteleri var. Muhalefet partilerinde demokrasi olmadığını gördüm. Biliyordum da, belki diyordum. Onlarda da parti koltuğunu kaybetmeme hırsı var.” dedi son olarak ise

SANDIĞA HİÇ KÜSMEDİM

“Seçim kaybedip gitmeyi bilmeyen hala koltuklarında oturan Akşener, Kılıçdaroğlu çifti, güvenilmeyecekler sınıfında yer alan Oğan ve İnce isimleri artık listemde yoklar. İsmini yazmadıklarım var, onları destekleyeceğim anlamını çıkarmayın. Zamanı geldiğinde su yolunu bulur. Sandığa hiç küsmedim, aynı heyecanla gitmeye devam.”