Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Prens 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak? Prens Dizi 3. Sezon Çıkacak Mı? Blu TV Prens Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizi severlerin dört gözle beklediği Prens yeni sezon için geri sayıma geçildi. BLU TV’de yayınlanan Prens son bölüm ardından 3. sezon tarihi beklenmeye başladı. Peki, Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? İşte yanıtı..

Dizi severlerin dört gözle

Başrollerini Giray Altınok, Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan’ın paylaştığı Prens dizisi 2. sezon oyuncuları harikalar yarattı. Milyonlarca izleyiciye ulaşan Prens dizisinde 2. sezon bölümlerini bir çırpıda bitiren izleyiciler yeni sezona odaklandı. Kadınlar Çağı başlıyor başlığıyla tanıtımı yapılan Prens dizi 3. sezon çıkacak mı merak edildi. Peki, Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? İşte Prens dizi yeni sezon açıklaması..

PRENS 3. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Prens dizisi 3. sezon tarihi için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Prens dizisi 3. sezonunun 2025 yılının şubat ayında yayına gireceği düşünülüyor. Prens 2. sezon son bölüm Macarlara karşı zafer kazanan Prens, zafer sarhoşluğu yaşamaya başladı. Saraya Kuzeyden elçi geldi. İsveç Kralı’nın çağrısıyla Prens, Vikingler Diyarı’na doğru macera dolu yolculuğa çıktı. Prens son bölüm yolda karşısına çıkan korsanların teklifiyle hiçbir şey Prens’in beklediği gibi gitmedi.

PRENS DİZİSİ 2. SEZON OYUNCULARI

Giray Altınok

Ceyda Düvenci

Aslı Tandoğan

Serdar Orçin

Çağdaş Onur Öztürk

Kerem Özdoğan

Derya Pınar Ak

Bahadır Vatanoğlu

Onur Özaydın

Çağlar Ertuğrul