Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Prison Break yıldızından kötü haber! Yeni sezonda o isim yok! Prison Break yeni sezon ne zaman? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Dünyaca ünlü Prison Break’in yıldız isminden kötü haber geldi. Dizinin yeni sezonunda olmayacağı açıklandı. Efsane dizi geri dönmeye hazırlanırken oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ise merak ediliyor! İşte detaylar…

Dünyaca ünlü Prison Break’in

Türkiye’de ve dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Prison Break’in yeniden çekileceği açıklandı. Yeni sezonunun geleceğinin duyurulmasının adından dizinin sevilen başrol oyuncularından biri ise yeni sezonda yer almayacağını duyurdu.

Haksız yere hapishaneye düşen ağabeyini kurtarmak için gönüllü olarak hapse giren bir mühendisin hikayesine odaklanan dizi özellikle ilk sezonları ile büyük beğeni topladı. Pek çok yıldız ismin yer aldığı dizinin uzun bir aradan sonra yeniden çekileceği duyurusu ise sevenlerini heyecanlandırdı.

PRİSON PREAK YENİDEN EKRANA DÖNÜYOR!

Dizinin farklı karakterlere odaklanacağı yeni sezonda sevilen oyuncular yer almayacak. Hulu Kanalı, yine Prison Break evreninde geçecek olan dizinin farklı karakterlere odaklanarak yeni bir hikayeden bahsedeceğinin de altını çizdi.

Senaryosunu Elgin James’in üstlendiği yapım, 2005 – 2008 yıları arsında izleyici ile buluşmuştu. 2017 yılında ise ekstra bir sezon ile uzun bir aranın ardından sevenlerine merhaba dedi. Michael Scofield karakterini canlandıran Wentworth Miller ise dizinin devamının gelmeyeceğini duyurmuştu. Fakat söylediği gibi olmadı. Dizinin merakla beklenen yeni sezonunun ise ne zaman çıkacağı henüz netlik kazanmadı.

İKİ BAŞROL OYUNCU YER ALMAYACAK!

Prison Break’in ana konusunu oluşturan iki ismin yeni sezonda yer almayacağı duyuruldu. Dizide Lincoln Burrows karakterine hayat veren Dominic Purcell konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Dizinin elde ettiği başarısı ve hayranlarından gördüğü ilgi için teşekkür eden Purcell, kendisinin ve dizide kardeşi rolünü canlandıran Wenworth Miller’ın (Michael Scofield) yer almayacağını duyurdu.

İlk sezondan itibaren dizinin bu iki karakter üzerine kurulu olması ise yeni sezonda hangi isimlerin yer alacağı ve dizinin konusunun ne olacağı sorusuna da gündeme getirdi. Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna ve yayınlanacağı tarihler ise henüz duyurulmadı. Detaylar ise merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor