Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi açıldı

Çayırova Millet Bahçesi içerisinde yer alan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi

Çayırova Millet Bahçesi içerisinde

Çayırova Millet Bahçesi içerisinde yer alan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi’nin açılış töreni büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Törene; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Kaymakamı Ahmet Ünal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birçok kurum müdürü ve vatandaşlar katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

VALİ AKTAŞ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Açılışta konuşan Vali İlhami Aktaş, kütüphanenin Kocaeli’ye hayırlı olmasını dileyerek, eğitime ve gençlere yaptığı yatırımlar dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür etti.

KÜTÜPHANE GEZİSİ VE ÖĞRENCİLERLE SOHBET

Konuşmaların ardından, Vali Aktaş ve protokol üyeleri Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi’ni gezerek bilgi aldı. Vali Aktaş, burada bulunan öğrencilerle ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti.

MODERN BİR KÜTÜPHANE: 70.000 METREKARELİK ALAN

Program, Vali İlhami Aktaş ve protokol üyelerinin toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi, 70.000 metrekarelik bir yeşil alan üzerinde kurulmuş olup, en son teknolojik altyapısıyla Çayırova’nın okuma ve bilgiye erişimini güçlendirmeyi hedefliyor.