PTT EMEKLİYE KARGO İNDİRİMİ 2024 RESMEN BAŞLADI: Emekliye Kargo İndirimi Ne Kadar? 2024 Emekli Kargo İndirimi Şartları

Emekliye kargo indirimi müjdesi geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu PTT son dakika açıklaması yaptı. Emeklilere yüzde 20 indirim kampanyası resmen başladı. Peki, emekliye kargo indirimi ne kadar? Emekli kargo indirimi şartları ne? İşte yanıtı..

PTT EMEKLİYE KARGO İNDİRİMİ 2024 RESMEN BAŞLADI: Emekliye Kargo İndirimi Ne Kadar? 2024 Emekli Kargo İndirimi Şartları

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu hayata geçen emekli indirimi duyurusunu yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 2024 Emekliler Yılı nedeniyle PTT kargo emekli indirimi dönemi başladı. Çok sayıda vatandaş PTT emekliye kargo indirimi ne kadar sorusuna yanıt aradı. Peki, emekli kargo indirimi şartları ne? Emekli kargo indirimi hangilerinde var? İşte merak edilenler..

PTT EMEKLİYE KARGO İNDİRİMİ NE KADAR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu PTT emekli kargo indirimi açıklamasında, "Emekli vatandaşlarımızın kargo ve kurye gönderilerine yüzde 20 oranında indirim uygulanacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının Emekliler Yılı olarak ilan edilmesinin ardından 2024 Emekliler Yılı Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları projesi ile önceden düzenlemiş olduğumuz kargo kampanyasının kapsamını genişleterek tüm emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattık" dedi.

EMEKLİ KARGO İNDİRİMİ ŞARTLARI

-Aynı T.C. Kimlik Numarası ile ayda en fazla 5 defa kampanyadan yararlanılacak.

-Kampanya yurt içi gönderilerde standart taşıma ve adrese teslim hizmetleri için geçerli olacak.

-Ek ve özel hizmetler ile ambalaj malzemeleri kampanyaya dahil değil.

Kaynak: Şermin Temur