Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Putin’in büyük sırrı! İki çocuğu için olağanüstü güvenlik önlemi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in hakkında fazla bilgi bulunmayan 9 ve 5 yaşlarındaki iki oğluyla ilgili bilinmeyen detaylar merak konusu. İddialara göre, Putin’in oğulları Moskova’dan kilometrelerce uzaklıkta, Valday’da izole bir yaşam sürüyor ve bu bölge uçaksavarlarla korunuyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir

Der Spiegel dergisi, Dossier Merkezi’nin araştırmasına dayanarak verdiği haberde, Vladimir Putin’in iki kızı ile kamuoyuna açıklanmayan iki oğluyla ilgili bazı bilgilere ulaştı. Moskova’dan 440 kilometre uzaklıktaki Valday’da yaşadıkları belirtilen çocukların, bu malikanenin yüksek güvenlikli bir uçaksavar sistemi ile korunduğu ifade ediliyor. İzole bir yaşam sürdükleri ileri sürülen çocukların, yalnızca kendilerine bakan yetişkinlerle vakit geçirdiği, anne ve babalarını sabah kahvaltılarında görebildikleri ve sonrasında eğitim aldıkları iddia ediliyor. Ayrıca, çocukların İngilizce ve Almanca dersleri aldığı, ziyaretçilere geldiklerinde iki hafta karantinada tutuldukları ve sadece kendilerine tahsis edilen özel kaplardan içecek tüketebildikleri gibi ilginç detaylar da yer alıyor. Gazeteduvar.com’dan Selay Dalaklı’nın “Almanya basınında geçen hafta: Putin’in iki oğlu hakkında neler biliniyor” başlıklı yazısında bu bilgiler detaylandırılmıştır:

KENDİ BARDAKLARI DIŞINDA SU İÇMELERİNE BİLE İZİN YOK

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kamuoyuna açıklamadığı iki oğlunun günlük yaşamı hakkında detaylar da paylaşılmıştır. İvan ve Vladimir, Valday’daki malikanede izole bir yaşam sürdürmektedir. Çocuklar, genellikle sadece bakıcılar, özel şefler, öğretmenler ve güvenlik görevlileri gibi yetişkinlerle etkileşimde bulunabiliyorlar. Malikanelerinde iki midilli ve tavşanların yanı sıra iPad’leri de bulunuyor. Anne ve babalarını kahvaltıdan sonra sadece akşam saatlerinde görebildikleri belirtiliyor. Anne babalarıyla kahvaltının ardından çocukların evde eğitim aldığı, İngilizce ve Almanca öğrendiği ifade ediliyor. Öğle yemeğinden sonra spor yapıyorlar ve her çocuğun kendine ait içecek kabı bulunuyor; başka bir kaptan içecek tüketmelerine izin verilmiyor. Ayrıca, başka çocuklar veya tanıdıklar ziyarete geldiğinde, iki hafta boyunca karantinada kalmaları gerektiği iddia ediliyor. Çocukların doğum tarihleri hakkında bilgi bulunmamakta ve kamu veritabanlarında da bu bilgilere erişim sağlanamıyor. Seyahat ettiklerinde ise özel pasaportlar kullanıyorlar ve çocukların fotoğrafları Dossier tarafından güvenlik nedeniyle paylaşılmamış.

İZOLE OLMUŞ BİR YAŞAM

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kamuoyuna açıklamadığı iki oğlunun yaşamıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. İvan ve Vladimir’in Valday’daki malikanede oldukça izole bir yaşam sürdüğü belirtiliyor. Çocuklar, genellikle yalnızca bakıcılar, özel şefler, öğretmenler ve güvenlik personeli gibi yetişkinlerle etkileşimde bulunabiliyor. Malikanede iki midilli, tavşanlar ve iPad’ler mevcut. Anne ve babalarını kahvaltıdan sonra sadece akşam saatlerinde görebildikleri ifade ediliyor. Bir çalışanın açıklamalarına göre, çocuklar kahvaltı sonrası evde eğitim alıyorlar ve İngilizce ile Almanca öğreniyorlar. Öğle yemeğinden sonra spor aktivitelerine katılıyorlar. Her çocuğun kendine ait bir içecek kabı bulunuyor ve başka bir kaptan içecek tüketmelerine izin verilmiyor. Ayrıca, tanıdıklar veya diğer çocuklar ziyaretine geldiğinde, çocukların iki hafta karantinada kalmaları gerektiği iddia ediliyor. Çocukların doğum tarihleri hakkında bilgi bulunmuyor ve bu bilgilere kamusal veri tabanlarından erişim sağlanamıyor. Seyahat ettiklerinde ise özel pasaportlar kullanıyorlar. Dossier, çocukların korunması amacıyla fotoğraflarını paylaşmadığını belirtiyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AB Dış İlişkiler Temsilcisi Josep
Sıradaki Haber AB Lübnan’da ki can kaybını vurguladı: Ölenlerin sayısı endişe edici