Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

QNB o kişilere seslendi: 20 bin TL’lik faizsiz ödemeler başladı! Başvuru için tek şart…

İhtiyaç kredilerinde faiz oranları resmen sıfırlandı. Birçok banka faizsiz düşük miktarlı ihtiyaç kredisi kampanyalarını peş peşe hayata geçiriyor. QNB Finansbank ise 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisini duyurdu. İşte başvuru şartları…

İhtiyaç kredilerinde faiz oranları

Vatandaşların son yıllarda artan hayat pahalılığı ile giderek derinleşen nakit ihtiyaçlarına bankalardan da çeşitli çözümler gelmeye devam ediyor. Özellikle devlet desteklerinin de artırıldığı yeni dönemde bu tür kredi paketlerine olan ilginin de yüksek olduğu görülüyor.

Türkiye’nin önde gelen bankalarından QNB Finansbank, %0 faizli 20.000 TL kampanyası ile nakit ihtiyacı olan kişileri desteklemeye devam ediyor. Yeni yılda da avantajlı ihtiyaç kredilerinden yararlanmak isteyenlere uygun geri ödeme seçenekleri ve faizsiz şekilde kredi fırsatı sunuyor.

20 BİN TL FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI!

QNB Finansbank tarafından %0 faizli 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına devam ediliyor. 2024 yılında da bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin hemen dijital kanallar üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. 6 ay vadeli yüzde 0 faizli 10 bin TL ihtiyaç kredisi ile Anında Kredi kampanyasını birleştiren QNB Finansbank, yüzde 0 faizli 20 bin TL ihtiyaç kredisi olarak finansman sağlıyor.

Mobil üzerinden anında başvuru işlemlerinin tamamlanması yeterli olacak. Giderek artan nakit ihtiyaçları için vatandaşların 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi başvurularını tamamlayarak QNB Finansbank üzerinden finansman ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanıyor.

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

QNB Finansbank’ın 20 bin TL’ye kadar yüzde 0 faizli ve 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi için başvurular dijital kanallar üzerinden yapılıyor. QNB Mobil’i indirdikten sonra ‘’Müşteri Ol’’  butonuna tıklayarak müşteri olma sürecini tamamlayan kişiler krediden yararlanabilecek.

Müşteri olma adımlarının anında tamamlanmasının ardından verilecek şifre ile QNB Mobil’e giriş yaparak buradan uygun kampanya ve kredilerden ya da diğer bankacılık hizmetlerinden faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz. QNB Finansbank tarafından 20 bin TL ihtiyaç kredisi için yüzde 0 faiz oranları ile rahat bir geri ödeme planı da oluşturuluyor. Mobilden anında başvurmak yetiyor.