Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rabia Birsen Güvercin kimdir? Rabia Birsen Güvercin kaç yaşında, ne iş yapıyor ve mesleği ne?

ATV’nin reyting rekortmeni yapımı Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk sorunun açılışıyla milyonları şok etti. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu yapımda büyük ödülün sahibi olan Rabia Birsen Güvercin rüzgarı esti. İşte merak edilen Rabia Birsen Güvercin bilgileri..

Bu haberin fotoğrafı yok

Rabia Birsen Güvercin kimdir? Rabia Birsen Güvercin kaç yaşında, ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Türkiye’nin en çok izlenen bilgi yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster rüzgarı hız kesmedi. Pazar günleri 20.00’da yeni bölümüyle ekrana gelen yarışmada merakla beklenen an geldi. Yıllardır yayınlanan programda büyük ödül sonunda sahibini buldu. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği yarışmada 400 bin TL’lik soruyu bilen Rabia Birsen Güvercin 1 milyonluk soruyu açtırma hakkını kazandı. Bu hakkı kazanan beşinci yarışmacı olan Rabia Birsen Güvercin kaç yaşında, Rabia Birsen Güvercin koluna ne oldu, Rabia Birsen Güvercin hikayesi merak konusu oldu. Peki, Rabia Birsen Güvercin kimdir, ne iş yapıyor? İşte yanıtı…

RABİA BİRSEN GÜVERCİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Ekran başındaki izleyiciyi meraktan çatlatan program Kim Milyoner Olmak İster’in milyoneri Rabia Birsen Güvercin oldu. 24 yaşında ve aslen Konyalı olan Rabia Birsen Güvercin Ankara’da yaşıyor.  Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü mezunu olan yarışmacının koluna ne olduğu araştırılıyor.

RABİA BİRSEN GÜVERCİN KOLUNA NE OLDU?

Milyoner olan Rabia Birsen Güvercin’in babasının kasap dükkanında bir kaza geçirdiği ve kolunu kıyma makinesine kaptırdığı biliniyor. Hastaneye kaldırılma sürecini de izleyicilere aktaran Rabia Birsen Güvercin, babasının bu duruma çok üzüldüğüni, kendi acısını unutup babasının üzülmesine daha çok dertlendiğini söyledi. Bunun üzerine tüm stüdyoda hüzünlü anlar yaşandı.