Rachel Araz kimdir? Rachel Araz kaç yaşında, Rachel Araz nereli? Rachel Araz'ın kariyeri...

Instagram ve Youtube platformlarında geniş bir kitleye sahip olan Rachel Araz kimdir? Rachel Araz kaç yaşında, Rachel Araz nereli?

Rachel Araz kimdir? Rachel Araz kaç yaşında, Rachel Araz nereli? Rachel Araz'ın kariyeri...

Instagram ve Youtube platformlarında geniş bir kitleye sahip olan Rachel'ın Birçok kişi kariyerini merak ediyor. Peki, Rachel Araz kimdir? Rachel Araz kaç yaşında, nereli? Rachel Araz'ın kariyeri... Rachel Araz'ın kim olduğu merak ediliyor. Sosyal medyada büyük bir kitleye sahip olan Rachel Araz kimdir? Rachel Araz kaç yaşında, nereli? Rachel Araz'ın kariyeri.

RACHEL ARAZ KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

24 Mart 1988 yılında İstanbul'da doğan Rachel Araz,Notre Dam de Sion Fransız Lisesinde okudu. Rachel Araz, Üniversiteyi Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünde tamamlamıştır. Özel bir firmada Kurumsal İletişim ve Pazarlama Bölümünde çalışan Araz, dünyaca ünlü markaların Türkiye Marka temsilciliği, Satın Alma Planlama ve Merchandising departmanlarında çalışmıştır. Rachel Araz, Sosyal Medya Danışmanlığı ve İçerik Editörlüğü yapıyor. Youtube videoları çeken Rachel Araz çeşitli markalar ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaynak: Senem Çalışkan