Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rafet Kırgız: Benim Kocaelisporluluğumu kimse tartışamaz

Kocaelispor’un eski başkanlarından, TFF Eski Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Kırgız, Seçimli Olağan Genel Kurul’da yaptığı konuşmada hayli sitemliydi. Deneyimli spor insanları son bir haftadır kendisine edilen hakaretler ve kendisi ile ilgili yapılan yorumlar üzerine “Kimse benim Kocaelisporluluğumu sorgulayamaz… Buna izin vermem” dedi.

Kocaelispor’un eski başkanlarından, TFF

Kırgız alt yapı ile ilgili de güzel bir proje ile yola çıkacaklarını belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Son bir haftadır bir sürü hakaret yedim. Yakışmıyor bize… Ne Kocaeliliğim ne de İzmitliliğim kaldı. Ben bunları hak etmiyorum. Benim Kocaelisporluluğumu kimse tartışamaz. Buna izin vermem, mütevazı da olmam.

 

TFF YÖNETİMİNİ BIRAKIP KOCAELİSPOR’A GELDİM

Ben bu şehrin merkezinde doğdum, 1966’da fayton ile Kocaeli’de tur attım ve Kocaelisporlu oldum. Benim başka takımım yok. Sabri Kiraz ile İbrahim Küçükörs ile Nasut Kayalı ile çalıştım. Ağabeylerimin beni maçlara kaçak soktuğu günlerim de oldu. 2004 yılında TFF yönetim kurulu üyesiydim. Eski başkanımız İbrahim Saral “Rafet ağabey sana ihtiyacım var. Federasyonu bırak, Kocaelispor’a yönetici ol” dedi. “Başkanımız Haluk Ulusoy’a sormam lazım, izin verirse gelirim” dedim. Haluk Bey “Rafet Bey, madem Kocaelispor’un sana ihtiyacı var, bırak” dedi.

 

NEDEN GELDİM?

TFF yöneticiliğini bırakıp, Kocaelispor’a geldim. Başka ikinci bir kulübüm olsun burayı hemen terk edeceğim. Bu yönetime neden girdim? Ben sizden birisiyim, dışarıdan gelmedim. Kocaelispor’u çok seviyorum, Kocaelispor alt yapısını çok seviyorum. Alt yapıyı geliştirmek bu kulübe kalıcı bir eser bırakmak, geleceğini hazırlamak için buradayım. Alt yapının özerk olması için yönetimin haricinde, gönüllü bir yönetim kurmak istiyorum. Yönetim kurulu kararıyla bunu yapabiliriz. Bunun için önerge verelim. Bugün olmazsa ileride kulübe gelecek olan yönetim kurulu bunu yapmak zorunda olsun ve alt yapı ile de en iyi şekilde ilgilenilsi