Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rafet Kırgız: En büyük hayalimiz gençlere hizmettir

Kocaelispor’un alt yapıdan sorumlu yöneticisi Rafet Kırgız, alt yapıdaki projelerini masaya yatırdı ve beyin takımını tanıttı.

Kocaelispor’un alt yapıdan sorumlu

ALİ KÖKSAL- Kırgız, Ertosunlar’daki toplantıda şu düşüncelere yer verdi: Genel kuruldan sonraki süreçte çalışmalar yaptık. Bildiğiniz gibi genel kurulda bazı sıkıntılar yaşadım. Şahsıma tepkiler oldu ama işimize baktık. Aydın hocama çok teşekkür ederim, Hatay’daki yetkililerden de izin aldı, bizi kırmadı geldi. Alt yapıdaki tüm yetki Aydın hocama aittir. Hem personel anlamında hem teknik kadronun kurulumunda tek yetkili kendisidir. 

HAYATIM BOYUNCA DÜZGÜN ÇALIŞTIM

40 yıldır bu camiadayım. Gebze’den Karamürsel’e çok arkadaşımızı tanıyoruz. “Bir isteğiniz, görüşünüz varsa Aydın hocayla paylaşın” dedim ama çok başka dedikodular çıktı. Ne İzmitliliğim ne de Kocaelisporluluğum kaldı. Hayatım boyunca düzgün çalıştım. İş hayatımda sigortasız kimseyi çalıştırmadım, kimseyi de işten çıkarmadım. 

UEFA’DAN ÖDÜL ALDIK

1985 yılında Turgutspor’da yöneticilik hayatım başladı. TFF’ye kadar her yerde görev aldım, kimseden bir şey istemedim. 89-90-91 yıllarında, belki de Türkiye’de ilk gençler turnuvasını ben yaptım. O günkü 900 çocuğun bugün bir tane kötü alışkanlığı yok. Hepsinin dosyasını buldum. Gündüz Tekin hocayla 15 sene çalıştım, büyük turnuvalar yaptık, UEFA’dan ödül aldık. 

ENGİN KOYUN’A TEŞEKKÜR EDERİM

En büyük hedefim çocukları yetiştirmek, gençlere yararlı olmaktı. O dönemde spor yapan tek bir kardeşimizde doping çıkmadı. Biz başarılı sporcuların yanı sıra ahlaklı bireyler yetiştirmek istiyoruz. 70 yaşındayım en büyük hayalim gençlere en iyi hizmeti sunmak. Başkanımız Engin Koyun davet etti. Kulüplerin alt yapısının özerk olması yönünde fikrimi belirttim. Yönetimin de buna destek olması gerektiğini söyledim. Hiçbir zaman işime karışmadı. Engin başkanımıza buradan çok teşekkür ediyorum. 

KOCAELİSPOR LİSESİ HAYALİMİZ VAR

Önce Aydın hocamla anlaştık. Alt yapıdaki yönetimimizi belirledik. Bir proje hazırladık ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a sunduk. Çok beğendi. Intertex alanına büyük kapsamlı bir spor köyü yapacaklarını söyledi ve yaptığımız şeyleri yeniden yıkmak zorunda kalabiliriz dedi. Tüm müdürler başkanın bilgisinde buna onay verdi. İstediğimiz yerde olmasa da Başkanımız Tahir Büyükakın alt yapıya tesisin yapılacağını sözünü verdi. Kocaelispor Lisesi hayalimiz var. Ağırlık futbol olacak ama tüm branşlarda yer alacak.

ALT YAPI YÖNETİM EKİBİ

Hamza Bostan
Ahmet Bilgiç
Şaban Gül
Burak Gülener
İsmail Solmaz
İsmail Taş
İsmail Kolaylı
Ufuk Duvarcı