Rakip Erzurum… Üşütme bizi Körfez!

1. Ligde ilk iki mücadelesi veren ve 14 yıllık Süper Lig hasretini bu sezon sonunda dindirmek isteyen Kocaelispor, yeni teknik direktör Mustafa Gürsel ile ilk galibiyetini arıyor. Rakip Erzurumspor Futbol Kulübü.

Rakip Erzurum… Üşütme bizi Körfez!

16.00’DA BAŞLAYACAK

Zorlu maç Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda yarın (Cumartesi) saat 16.00’da başlayacak, mücadeleyi Oğuzhan Aksu yönetecek. Keçiörengücü beraberliği ile ikinci sıradaki Göztepe ile arasındaki puan farkının 5’e çıkmasına engel olmayan yeşil siyahlılarda sarı kart cezalısı Vukovic, kasık sakatlığı bulunan Beridze ve sezonu kapatan Vukovic takımdaki yerini alamayacak. Transfer yasaklısı Erzurum ekibinde ise 6 eksik dikkat çekiyor.

KIRIN ŞU KABUĞU ARTIK

Bugün 18.45 uçağı ile Erzurum’a sorunsuz bir şekilde uçan ve Erzurum Hilton Inn Otel’e yerleşen ekibimizde hedef 3 mutlak üç puan. Kafile yarın akşam Pegasus’a ait 20.30 uçağı ile şehre dönecek. Keçiörengücü maçında mücadeleden ve temastan uzak, oyunun hiç olmadığı bir maç çıkaran takımın, Erzurum maçında kabuğunu kırması ve 1.130 kilometre uzaktan takımı desteklemeye gelen taraftarına galibiyet hediye etmek etmesi bekleniyor.

BURAK ÖKSÜZ, BARIŞ ALICI, AMARAL

Merak edilen hususların başında ise Mustafa Gürsel’in sahaya süreceği 11’in nasıl olacağı geliyor. Cezası sona eren Burak Öksüz ve sakatlığı hemen hemen geçen Yusuf Abdioğlu’nun kadroda olduğu yeşil siyahlılarda formda futbolcu Emir’in yanında Burak’ın sahaya 11’de çıkması bekliyor. Vukovic’in yokluğunda Yusuf Cihat merkezde kalacak. Takımın en verimli ismi Barış Alıcı’nın da Beridze’nin yokluğunda kanat forvet olarak maça 11’de başlayacağına kesin gözü ile bakılıyor. 9 numaradaki isim ise Koukau ya da Davit’ten birisi olacak.

MUHTEMEL 11

Buna göre Kocaelispor’un kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Oğuz, Atila, Emir, Burak, önlerinde Yusuf Cihat, sağda Candeias, solda Barış, forvete yakın bölgede Amaral ve Giorgi ileride ise Davit ya da Kouakou ile maça başlaması bekleniyor. Kocaelispor 24 maçta topladığı 44 puanla üçüncü, Erzurum ise 30 puanla 10. sırada yer alıyor.

KOCAELİSPOR MUHTEMEL 11

Gökhan Değirmenci

Oğuz Ceylan

Atila Turan

Emir Ortakaya

Burak Öksüz

Yusuf Cihat Çelik

Barış Alıcı

Giorgi Kharaishvili

Daniel Candeias

Reis Amaral

Kouakou ya da Davit

Kaynak: HABER MERKEZİ