Rakipler takıldı!

Trendyol 1. Lig'de Kocaelispor'u da yakından ilgilendiren zirve yarışında Bodrumspor ve Bandırmaspor kendi evlerinde 3 puan bıraktı, Giresunspor maçının önemi daha da arttı.

Rakipler takıldı!

Trendyol 1. Lig'inin 13. haftasında Kocaelispor'u da yakından ilgilendiren iki maçta Bodurmspor ve Bandırmaspor kendi seyircileri önünde her iki takım da 1-0 kaybetti.

Bugün 13.30'da Muğla temsilcisi Bodrum İlçe Stadı'ndaki karşılaşmada Adanspor'a 75. dakikada Diakité'nin asistinde Joseph Oberlin'in golüyle 1-0 kaybetti. Akdeniz ekibi zorlu deplasmanda aldığı galibiyetle puanını 15'e yükseltirken; üst sıraları takip eden Muğla temsilcisi ise 21 puanda kaldı.

BANDIRMASPOR DA YENİLDİ

Aynı saatte başlayan ve üst sıraları yakından ilgilendiren diğer karşılaşmada ise Bandırmaspor kendi evinde Şanlıurfaspor'u konuk etti. Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynan mücadelede Güneydoğu Anadolu temsilcisi Mboula'nın golüyle 8.dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Şanlıurfaspor aldığı galibiyetle puanını 14'e yükseltirken, Bandırmaspor da 25 puanda kaldı.

MAÇIN ÖNEMİ ARTTI

Kocaelispor'u yakından ilgilendiren her iki karşılaşmada da rakiplerin kaybetmesiyle Giresunspor maçının önemi de arttı. Körfez temsilcisi bugün saat 19.00'da Çotanak Stadyumu'nda Karadeniz ekibine konuk olacak ve maçı hakem Ozan Ergün yönetecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ