RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 2024: Bayram Tatili Ne Zaman Başlıyor Ne Zaman Bitiyor? Resmi Bayram Tatili Kaç Gün?

11 ayın sultanı Ramazan Bayramı tarihi 2024 araştırılmaya başladı. İslam aleminde özel bir yeri olan Ramazan ayının bitmesine sayılı gün kala bayram tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor sorgulandı. Peki, Ramazan Bayram tatili ne zaman başlıyor? İşte 2024 bayram tatilleri..

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 2024: Bayram Tatili Ne Zaman Başlıyor Ne Zaman Bitiyor? Resmi Bayram Tatili Kaç Gün?

Bayram tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor merak eden vatandaşlar 2024 bayram tatilleri araştırmasına odaklandı. Rahmet, bereket ve arınma zamanı olan Ramazan ayının bitmesine sayılı gün kala bayram tatili 9 gün mü sorgulandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan flaşa açıklama geldi. Peki, Ramazan Bayram tatili ne zaman başlıyor? Resmi bayram tatili kaç gün? İşte merak edilenler..

RAMAZAN BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN BİTİYOR?

Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba başlıyor ve 12 Nisan Cuma günü sona eriyor. 204 Ramazan Bayramı tatili arife günü olan 9 Nisan Salı günü öğlenden sonra başlıyor. 12 Nisan Cuma günü son buluyor. Bu günler resmi tatil olarak geçiyor. Bayram tatili öncesi 8 Nisan Pazartesi ile arife günü olan 9 Nisan idari izin kapsamına alındı. Böylece bayram tatili 9 güne çıkmış oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak bayram tatilinde 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacağını kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesini bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir vakit verdik. Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" açıklaması yaptı.

RAMAZAN BAYRAMI 2024

Arife Günü: 9 Nisan 2024 Salı

1. Gün: 10 Nisan 2024 Çarşamba

2. Gün: 11 Nisan 2024 Perşembe

3. Gün: 12 Nisan 2024 Cuma