Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ramazan Hoca cinayetinde yeni bilgiler: Namaz kılarken mi öldürüldü?

İstanbul Fatih’te bıçaklı saldırı sonucunda öldürülen Ramazan Pişkin cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Pişkin’i öldüren katil, Zeytinburnu’ndan Fatih’e kadar yürüdüğü ve Ramazan Hoca’yı öldürdüğü iddia edildi. 

İstanbul Fatih'te bıçaklı saldırı

İstanbul’un Fatih ilçesinde Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin dün akşam saatlerinde vahşice öldürüldü. Pişkin’in cinayetine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Pişkin’i öldüren katilin Zeytinburnu’ndan Fatih’e kadar yürüdüğü ve daha sonra Pişkin’i öldürdüğü öne sürüldü. Pişkin’in Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazesi Diyarbakır’a gönderildiği öğrenildi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR”

İstanbul Valiliği ise olaya dair açıklamaya yaptı. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden 3 bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

ZANLI BİR BUÇUK SAAT YÜRÜDÜ

Ramazan Pişkin’in cinayetine dair yeni detaylar da ortaya çıkmaya başlarken, zanlının Zeytinburnu’ndan Fatih’e kadar 1 buçuk saat yürüdüğü MOBESE kayıtlarına yansıdı ve Ramazan Hoca’yı daha sonra dükkanda her zaman namaz kıldığı bölümde öldürdüğü tespit edildi.

“PROVOKATİF EYLEMLER YAPMAYALIM”

Ramazan Pişkin ölümünden önce ise yaptığı paylaşımda; “Benim üzerimde yoğun bir kampanya var maalesef. İsmi önemli değil. Ne dünyada ne ahirette. Ben tüm tarikatlar sapıktır dememişim. Bidat ve hurafeler var. Maalesef rant kapılarına dönmüş. Mutlak manada hepsi değil. Geliyorlar burada ortalığı karıştırıyorlar. Biz de diyoruz arkadaşlar bu konuyu kapatalım, ya sükunetle oturalım veya lütfen dağılalım. Ortalığı karıştırıcı, provokatif eylemler yapmayalım. Geliyorlar maalesef burada bizi rahatsız ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Ramazan Hoca’nın katili yakalandı!

‘Filozof’ lakaplı Ramazan Hoca’yı öldürdüler!