Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ramazan Hoca’nın katili adliyeye sevk edildi

İstanbul Fatih’te geçtiğimiz günlerde bıçaklı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren ve Ramazan Hoca olarak da bilinen Ramazan Pişkin’i öldüren katil adliyeye sevk edildi. 

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz günlerde

Diyarbakırlı ‘Ramazan Hoca’ olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul’un Fatih ilçesindeki Kocamustafapaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Pişkin’i öldüren Erkan B.’nin yakalandığını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyururken, Erkan B. bugün emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Zanlı, gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara cevapsız kaldı.

OLAY YERİNDEN OTOBÜSLE KAÇTI

Olayın meydana geldiği yerde ve şüphelinin kaçış güzergahı üzerindeki güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının cinayeti işledikten sonra kaçtığı ve bir süre sonra durarak bir kişiden sigara alıp içtiğini tespit etmiş, güvenlik kamera görüntüleri incelemelerinde, zanlının sigara içtikten sonra Aksaray’da otobüse bindiği ve Beyoğlu Piyalepaşa’da otobüsten inerek Hacıhüsrev’e girdiği belirlenmişti. Ekipler Hacıhüsrev’de yapılan operasyonla Erkan B.’yi kıskıvrak yakalamıştı.

ANNESİNİ DE DARP ETMİŞ

Ekiplerin çalışmalarıyla, Erkan B.’nin Ramazan Pişkin’i çay ocağına gidip hiçbir şey söylemeden göğsünden 3 kez bıçakladığı öğrenilmişti. Erkan B.’nin babasının da Ramazan Pişkin’in çay ocağına yakın bir yerde iş yerinin bulunduğu zanlının Ramazan Pişkin’i bu sebeple tanıdığı belirlenmişti. 9 ayrı suçtan emniyette kaydı bulunduğu ortaya çıkan katil zanlısı Erkan B.’nin ailesi ile görüşmediği, daha önce de annesini darp ettiği ve bu sebeple kasten yaralama suçundan aranması bulunduğu da ortaya çıkan detaylar arasındaydı.