Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde seçim beyannamesini anlattı.

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediyesi Başkanı Adayı olarak gösterilen Ramazan Ömeroğlu yıl boyunca yapacağı projeleri anlattı. Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü katıldı.

"1 NİSAN SABAHI İŞE KOYULACAĞIZ"

‘Bu gençlik seni başkan yapacak’ sloganları ile açılış konuşmasın yapan Ömeroğlu, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi belediyecilik gönül, aşk ve dertli insanların işidir. Biz de ilçemizin dertlerine derman olan bir anlayışla 1 Nisan sabahı işe koyulacağız. İlçemizin altyapısını güçlendirip modernize edecek projeler üzerinde çalışacağız. İlçemizin temizliği ve güveni için gerekli önlemler alacak gerekli yaşam standartlarını sağlayacağız. Gençleri hiçbir kaygıları olmadan geleceklerini şekillendirecek sosyal ve kültürel aktiviteler yapacağız. İlçemizin ekonomisini canlandırmak ve istihdamı arttırmak için projeler üreteceğiz. Dilovası’nı daha fazla iş ve yatırım imkanları sunan bir ilçe yapacağız.

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 1

"SİZLERİN DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

Dilovası’nda yaşıyorum ve sizden biriyim. Huzur ve güvenin başkenti yapacağız. Yapacağımız projeler söz verdiklerimizden fazla olacaktır. 1 Nisan sabahı Büyükşehir ve Dilovası’nı AK belediyecilik ile tekrar taçlandıracağız. Birlikte çalışarak Dilovası’nı daha güzel bir geleceğe hazırlayabiliriz, sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Gelecek nesillere marka ve Türkiye modeli bir Dilovası oluşturacağız. Biz size inanıyoruz, siz de bize güvenin. Dualarımızla, gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Geçmiş dönem belediye başkanı Hamza Şayir arkadaşıma yaptıklarından dolayı teşekkür ederim.”

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 2

"HÜKÜMET KONAĞI YAPACAĞIZ"

“Vatandaşlarımızla alacağımız ortak karar ile kaymakamlık ve belediye birimlerinin bir arada hizmet vereceği Belediye Binası Hükümet Konağı’nı yapacağız. Tavşancıl 2. Etap sahil düzenlemesi 200 bin metre kare alanda futbol, yürüyüş kortları, piknik alanları, sosyal tesis alanları olan 2 bin kilometre sahilli yapıyı Kocaeli ve Dilovası’na kazandıracağız. Diliskelesi’nde bir şey yok diyordunuz, Diliskelesi Kültür Merkezi’ni yapacağız. Dilovası Küçük Sanayi Sitesi, Dilovası Kent Meydanı 2 bin 600 metre kare alanda kapalı otopark ve birçok sosyal alanı içinde barındıran bir meydan olacak.

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 3

"DİLOVAMIZI ŞAHA KALDIRACAK BİR PROJE"

Kayapınar Mesire Alanı Dilovamızı şaha kaldıracak bir proje. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile deniz gören bir 249 dönümlük alanda yapılacak. Tepecik Gençlik Parkı’da, Diriliş Parkı’nın bir benzeri 320 dönümlük alanda izcilik, binicilik faaliyetlerinin yapılacağı bir kamp alanı olacak. Engelsiz Yaşam Merkezi projemizle özel gereksinimli vatandaşların ve ailelerinin yaşamını kolaylaştıracak bir proje yapacağız. Mevcut Devlet Hastanemize ek hizmet binası yaparak yatak kapasitesini arttıracağız. Dilovası Meslek Yüksek Okulu, Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı bölümler ile faaliyet gösterecek. Tavşancıl Sosyal Tesisleri ile daha modern bir tesis kazandıracağız.

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 4

"ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU YAPACAĞIZ"

Tavşancıl Su Sporları Merkezi ile eğitim salonu, spor salonu ve lokal bulunan bir yer kazandıracağız. Köseler Mahalesi’nde TOKİ konutlarının yanına kapalı semt pazarı yapacağız. Özel gereksinimli gruplar için farklı eğitim programlarının uygulandığı özel eğitim uygulama okulu yapacağız. Tavşancıl Mahallesi’nde Yeni Cami ve Külliye yağacağız. 1728 metrekare üzerine bin kişilik cami yaparak milletimizin hizmetine sunacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Tavşancıl Genç Mekân kuracağız. Diliskelesi’ne yeni bir Asri Mezarlık yapacağız. Arkadaşlarımız bunu sona koymuşlar, manidar. Dilovamıza projelerimiz hayırlı olsun. Bu hizmetler burada sınırlı kalmayacak.”

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 5

"BİZİM TEK DERDİMİZ, MİLLETİN RIZASINI KAZANMAK"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada, “Az önce Ramazan Başkan çok güzel bir sunum yaptı. Bizim belediyecilik anlayışımız, asıl olan milletin hizmetkarları olmaktan gurur duyuyoruz. Bizi farklı kılan bu. Kızarlarsa alttan alırız. Bizim tek derdimiz var, önce milletin rızasını kazanmak. Milletin rızasını kazandığımızda da rabbimizin rızasını kazanmış oluruz. Bu yaklaşım içinde hareket ettiğimizde o zaman ağzınızdan çıkan söze dikkat edeceksiniz. Belediye başkanı emin kişidir. Belediye başkalığı makamı halkın emanetidir. Burada halka hizmet vardır. Söz verir ve milleti memnun etmek için o sözü yerine getirirsiniz.

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 6

"BU MİLLETE HİZMET AŞKIMIZ VAR"

Bu memlekete hizmet aşkımız, gayretimiz var. Bu gayreti, enerjiyi halkımızdan alıyoruz. Onlar bize Allah razı olsun dediğinde bütün yorgunluklar gidiyor. Bu beyanların arkasında benim de imzam vardır, benim de sözüm vardır. Hanım kardeşlerimizin bir şikayeti vardı, kömür tozundan çamaşır asamıyoruz dediler. Onlara bir söz verdik ve tuttuk. Kardeşlik çemberini büyüterek, koman bir Dilovası, kocaman bir Kocaeli, kocaman bir Türkiye inşa edeceğiz. Ülkemizin güçlü bir ülke olacak. Hayalimiz zulmü elimizle durdurabilmek. Dünyanın neresinde zulüm varsa oraya müdahale etmek. Öyle güçleneceğiz ki, bizim müdahale edeceğimizi bilecekleri için zulme kalkışamayacaklar.

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 7

"HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Aslolan birlik ve beraberliği sağlamak. Hiçbir ayrım yapmadan milletin beraberliği için çalışmaya sağladık. Biz bunları yaparken genel başkanlarımıza baktık. Bir de öbür tarafa baktık. Masaları kurup sonra çıkarları için masayı dağıtıp gidenler. Millet görüyor hepsini. İnşallah 31 Mart'taki seçimlerde yeni Türkiye Yüzyılının inşa edilmesi o Türkiye'nin Kocaeli'sini Dilovası'nı inşa etmek için durmadan yorulmadan sıkılmadık el bırakmadan herkesin gönlünü kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Kocaeli'deki birlik ve beraberliğin tüm Türkiye'deki teşkilatlara örnek olduğunu ifade etmek istiyorum.”

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 8

"TAHİR BAŞKANIMLA GURUR DUYDUM"

Fatma Betül Sayan Kaya ise, “Bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok güzel iki projenin açılışındaydık. Ben gerçekten Tahir Başkanımla gurur duydum. Gençlere verdiği destekten, hizmetten ötürü oradaki gençliğimizle gurur duydum. Çünkü gençlerimiz kendilerine destek olunduğu anda her türlü başarıya imza atabilen gençler. Yine en büyük desteği gençler verecek. Biz sosyal belediyecilik yapıyoruz. Birileri laf yapar biz de icraat ortaya koyarız. Yerel yönetimler bizim asıl başarıları yakaladığımız hikayenin başıdır. Yine anne şehir projesiyle başkanımı en güzel örneklerinden birini hayata geçirmiş ve orada kadınlarımıza her türlü sosyal hizmetin verildiği, çok güzel hizmetlerin verildiği bir projenin etkinliğindeyiz. ifadelerine yer verdi.

Ramazan Ömeroğlu: 1 Nisan sabahı işe koyulacağız - Resim : 9

DİLOVASI TARİH YAZACAK

İşte AK Parti'nin sosyal belediyecilik anlayışı bu. Yaşlısına el uzatan, engellisine destek olan nerede yardıma ihtiyaç duyan bir insan varsa, o şehirde, o mahallede ona el katan belediyecilik anlayışı. Evet, çok büyük hizmetler yapıyoruz. Altyapı, üstyapı, kültür merkezleri, gençlik merkezleri, sanat merkezleri, ama insanımızın en büyük kalbine dokunan işler sosyal belediyecilik projeleri. Dilovası en güçlü desteği Tahir Başkanıma verecek. Biz yediden yetmişe milletimize ulaşmak için çalışıyoruz. Milletimize hizmetkar olan kadrolar ile yürüyoruz. Dilovası bir tarih yazacak ve inanıyorum ki Milli İrade bayramını sizlerle beraber kutlayacağız. Hedef Dilovası’nda yüzde 65. Dilovası’na da bu yakışır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ