Rasim Ozan Kütahyalı :Jose Mourinho Krunic'e 85 dakika dayandı... Yerden yere vururdunuz!

BTV Youtube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu. Kütahyalı'nın açıklamaları haberin devamında: "Bu sadece Jose Mourinho ve Okan Buruk arasındaki skala farkı değil"

Rasim Ozan Kütahyalı :Jose Mourinho Krunic'e 85 dakika dayandı... Yerden yere vururdunuz!

"Jose Mourinho'nun herkes tarafından eleştirilen, istenmeyen adam haline gelen Krunic'e 85 dakika dayandığının altını çizen Rasim ozan Kütahyalı "forma şansı verdi. Bunu neden yapıyor? 'Elimdeki malzeme bu, transfer yapmazsanız bunlar oynar' diyor. Eğer Jose Mourinho'nun yaptığını Okan Buruk yapsa yerden yere vururdunuz. Bu sadece Jose Mourinho ve Okan Buruk arasındaki skala farkı değil, bizim Galatasaray medyasının hoca yeme politikasından kaynaklı bir durum." dedi.

"DURSUN ÖZBEK KULUBE HAKİM OLAMIYOR"

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal döneminde oturmuş bir oyunu olduğunu söyleyen Kütahyalı "ama Jose Mourinho'nun gelişiyle geriye gitmiş. Ali Koç, Jorge Jesus ve İsmail Kartal dönemlerinde soyunma odasına inip hesap sorabiliyordu. Jose Mourinho'nun bulunduğu yerde de haydi yapsın. O işler o kadar kolay değil. Erden Timur'un gidişinden sonra Dursun Özbek ne futbol takımına ne de kulübüne hakim olamıyor. Transferde ve futbolcularla alakalı çeşitli iddialar ortaya çıkıyor. Hiçbirinin önüne geçemiyor. Böyle devam ederse çok büyük tepkiler görür, radikal kararlar alınır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Müjde Melek Şahin