Rasim Ozan Kütahyalı'dan ilk açıklama! "kafamı kesseler" yapmam dediği şey ne?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı ve eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın tartışmalı boşanmaları sonrası Alçı'nın gazeteci Nevşin Mengü'nün programında yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan ilk açıklama! "kafamı kesseler" yapmam dediği şey ne?
Alçı, yaşadıklarını Mengü'ye şu sözlerle anlatmıştı: Rasim Ozan Kütahyalı ayrıldığı eşi Nagehan Alçı'nın kendisi hakkındaki iddialarına ilişki olarak "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam" dedi. salonda bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum ya o bağırıyor, kapıları çarpıyor çocuklar uyanmasın diye aşağıdan sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamadığımı biliyorum."

"Rasim hukuk tanımıyor, Nafaka ödemiyor." diyen Mengü "Hacize koyuyorsun, Rasim haciz falan da takmıyor. Herkese borçlu, herkesle davalık. Her şeyi aldı." dedi Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş. Benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, 'Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Annenizi ben benim sayemde var oldu' demiş." diye konuşmuştu. Bunun üzerine Kütahyalı da sessizliğini çok fazla koruyamadı

RASİM OZAN KÜTAHYALI "KAFAMI KESSELER" YAPMAM

İki çocukları olduğunu ve kendisi ile yaşadığını soyleyen Rasim Ozan Kütahyalı "Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar." Dedi Nagehan Alçı hakkında şu sözlere yer verdi "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. "

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR