Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Recep Durul: Her geçen gün yükseliyoruz

Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul, Al Bukiryah ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Durul, takımdaki son durumu değerlendirirken, transfer konusuna da açıklık getirdi.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep

MARKAO TOPARLIYOR

Başkan Recep Durul şu şekilde konuştu: Antrenman maçları tam fikir vermez. Ama tabi biraz olsun oyuncuların son durumunu görebiliyoruz. Markao ilk geldiği günlere göre daha iyi, her geçen gün kendini daha da toparlıyor. Diğer oyuncularda da çaba var. Takım her geçen gün yükselişte. Biz tabi daha iyi olacağız. Fizik olarak hazır olduğumuzda ve üzerine oyun stratejisini beklediğimizden her şey güzel olacak. Gençlerbirliği maçında ne kadar hazır olduğumuzu göreceğiz.

CAKTAS PAZARTESİYE KALDI

Cektas ve Caner için çarşamba geleceklerini söyledim. İkisi ile de anlaştık. Ancak sözleşme üzerinde düzenlemeler oldu. Cektas’ın gelmesi pazartesiye kaldı. Sivasspor oyuncu alacak, onun gelmesi ile bize gelip imza atacak. Caner yine yüzde 90 pazartesi imzaya gelecek. İbrahim Akdağ’ın ile ise kendi kulüplerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle transferinden vazgeçtik. Başka alternatiflere yöneldik.

BERİDZE İLE YOLLARI AYIRABİLİRİZ

Ertuğrul hoca Mendes’i solda düşünüyor, sağ kanat alacağız. Yabancı oyuncu alırsak Beridze ile yollarımızı ayıracağız. Beridze iyi oyuncu ancak eski gücü ve tekniği kalmadı. Bitiriciliğinde sorun var. Bu düşünce ile yeni bir kanat oyuncusu almayı istiyoruz. Markao gibi bir oyuncuyu topla buluşturacak ekibi toplamalıyız. Cektas ve Caner’in gelmesinin ardından bir 8 numara ve sağ kanat oyuncusu alacağız.